Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elítélnétek azt, aki a...

Ti elítélnétek azt, aki a szülési fájdalmak, terhességi kellemetlenségek, esetleg a karriere miatt béranyát fogadna, annak ellenére, hogy termékeny?

Figyelt kérdés
Tudom, magyarországon nem legális, de megoldható több külföldi országban, szóval ettől most vonatkoztassunk el.
2015. márc. 17. 21:04
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
73%
Nem ítélném el . Sőt ha megtehetném én is azt tettem volna főleg így h már tudom milyen egy terhesség..
2015. márc. 17. 21:13
 2/55 anonim ***** válasza:
43%

Én el, szerintem ez is már a mai kor "elkorcsulása".

Az anyává válás folyamatához hozzátartozik a várandósság a szülés a szoptatás és minden ezzel járó fájdalom/gyönyör. A gyerek nem egy termék amit megrendelünk a neten meg leemelünk a polcról, hanem belőlünk van.

2015. márc. 17. 21:14
 3/55 A kérdező kommentje:

Ezzel nem értek egyet.

Aki örökbefogad, az esélyesen sosem fog szülni, szoptatni, mégis lehet teljes értékű anya

2015. márc. 17. 21:21
 4/55 anonim ***** válasza:
19%
Nem elítélem csak nem értem. Oké kihordja vki de utána??! Akkor minek neki gyerek? Ha megszületik a pici akkor is a karrier lesz fontosabb akkor állandóan bébiszitter lesz a gyerekkel? A gyerekkel nem csak az a 9 hónap jár nehézséggel, feladással. Persze nem áll meg az élet ha gyerek lesz de azért van h erről arról igenis le kell mondsni vagy bármi.
2015. márc. 17. 21:24
 5/55 A kérdező kommentje:

Én például lehet, hogy ha eljön az ideje, és sikerül a külföldre költözés(márpedig harcolok érte, hogy sikerüljön), akkor lehet, hogy a béranyaság mellett fogok dönteni.

Rettegek a szüléstől, irtózom az orvosi vizsgálatoktól, főleg a rendszeres vérvétel és nőgyógyász látogatástól.

Szóval úgy vagyok vele, vagy így, vagy sehogy.

2015. márc. 17. 21:26
 6/55 anonim ***** válasza:
34%

ez igaz kérdező, viszont aki örökbe fogad

1: van már saját gyermeke, tehát átélte a terhességet+szülést+szoptatás és nem a karrierje miatt fogad örökbe, hanem úgy érzi szeretne segíteni még egy gyereken (vagy nem lehet több gyereke és testvért szeretne)

2: egyáltalán nem lehet saját gyermeke és ez az egyetlen lehetősége hogy neki is lehessen

de hogy válaszoljak is a kérdésedre: hááát őszintén szólva furcsa szemmel néznék rá, de mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné, az viszont biztos, hogy én soha nem tudtam volna ilyet tenni, ha legális is lenne, nem mondom hogy nem volt nehéz időszak a terhességem alatt, de ki nem hagytam volna az életemből :)- szülést se

2015. márc. 17. 21:30
 7/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát, amilyen mészárszékre emlékeztető szülésem volt, mondtam a férjemnek, hogy több gyerekünk akkor lesz, ha ő szüli meg.

Egyébként a béranyaság se veszélytelen: hogyan kontrollálod például az életvitelét? Mi van, ha dohányzik és alkoholt fogyaszt (nem alkalomszerű fél pohár borra gondolok) a terhesség alatt? Vagy rettentő egészségtelenül táplálkozik?

2015. márc. 17. 21:38
 8/55 A kérdező kommentje:

Szerintem ha valaki önként vállalja, hogy béranya, annak semmi oka nem lenne szabotálni a terhességet és veszélyeztetni a baba egészségét.

Ezt általában vagy közeli barátok vállalják, vagy jópénzért idegenek. Mindkettő elég nyomós indok

2015. márc. 17. 21:41
 9/55 anonim ***** válasza:
25%
Jajj ne hasonlítsuk már az örökbefogadást ahhoz hogy valaki aki szülhetne nem akarja tönkre tenni a testèt/fèl a fájdalomtól/karriere fontosabb stb. mással hordatja ki a gyerekét. Egészen más a kettő. Nyilván a hozzászólásomban a kérdésedben említett nőkről beszéltem. #2
2015. márc. 17. 21:43
 10/55 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenkinek a saját döntése.

Miért lenne ettől rögtön szar anya?

2015. márc. 17. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!