Kellemetlenségek, de ilyen korán?! (bőv. Lent)
Az a problémám, hogy még csak 20 hetes vagyok, de néha iszonyat durva derékfájásaim vannak, ilyenkor csak fetrengek a fájdalomtól, semmilyen pózban nem jó.
Másik bajom az, hogy már 3hete érzem mozogni a picit, és kezd egyre kellemetlenebb lenni a dolog. Ma pl. egész nap a hugyhólyagom felé rugdosott, 5 percenként a wc-re szaladgáltam, mert állandóan vizelési ingerem volt (persze alig jött valami..)
Járt már más is hasonló cipőben?
"Idősebb" kismamák, a helyzet csak egyre romlani fog majd, vagy mi lesz így később?
"Fetrengek a fájdalomtó"
ezzel menj dokihoz, mert nem játék. Én is így éreztem aztán kiderült, hogy megindult a szülés 22 hétre.
Egyébként csak rosszabb lesz:(
Kétlányos 32hkm.
Már az első trimeszterben is szenvedtem ettől, szóltam is az orvosomnak, de hozzá kell tenni, hogy sajnos alapjáraton is derékfájós vagyok.
Amikor legutóbb volt ilyen, akkor elmentem hozzá, megvizsgált, mindent rendben talált (zárt méhszáj, baba okés), elküldött vizeletvizsgálatra, hogy nem a vesémmel van-e baj, ott is minden ok volt..
Na utolsó micsoda okos ember vagy, hihetetlen:D
A kérdezőnek nem a vizhólyagját rugdossa a baba:D
És a 20 hetes magzat nem olyan apró, mint azt te hiszed!
Én is 20. hetes vagyok és pontosan ugyanezek a tüneteim nekem is! A derékfájás nekem annyival kiegészül, hogy a szeméremcsontom úgy sajog estére, hogy csak na! A dokim terhestornát javasolt rá!! 2 napja csinálom, de esküszöm működik! Nagyon el vagyok punnyadva valószínűleg attól fájt már nagyon! A baba nekem is feszt ott rugdos pár napja, ahol nem kéne.. szóval majd be pisilek :D Azzal sajna nem tudsz mit csinálni...
Annyit tudok mondani, hogy én folytatni fogom minden nap a tornát, még lehet a jógát is kipróbálom, és talán akkor nem lesz sokkal rosszabb :D
Boldog babavárást!
Szia!
Hát a hát fájás sajnos vele járója a terhességnek, főleg ha erre amúgy is hajlamos vagy.De szerintem ha ez sokat romlik azért nézesd meg orvossal, hátha tud okosat mondani. A picike rugdosásáról annyit, hogy ez nagyon kellemetlen lehet. Az én édasanyám mesélte nekem, hogy én a hasába rendszeresen ezt csináltam és bizony gyakran volt (elnézést a kifejezésért ezt nem tudom szebben leírni) bepisilés közeli élménye :) Mivel ugye a magzat növekedése gyakran nyomja a hugyhólyagot ami nehezen ürül úgy, és ha ezt még el is találja az nem kellemes:) Szóval mással is ez a helyzet emiatt ne aggódj:) Kitartást... és jó egészséget.Sok boldogságot:)
Sajnos már nem látom annak a nagyon színvonalas válaszolónak a kommentjét, pedig lett volna hozzá egy két szép szavam. Hogy lehet valamki ilyen proli?! Erkölcsi 0. Az ilyen minek ír ilyen oldalakra? Nagyon felhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!