Adriennjeni kérdése:
Január 2-án jött meg utoljára. Tegnap illetve négy napja erős pozitívat teszteltem. Akkor most már láthat valamit az orvos? Ha hétfőn megyek orvoshoz nincs túl korán?
Figyelt kérdés
A hasam aljánál szurkálást érzek. 2 hete késik. Néha görcsölök, és néha feszül a mellem, de belül nyomásra állandó fájdalmat érzek a mellemben. Nem merem beleélni magam, mert novemberben vetéltem.2013. febr. 16. 19:01
1/5 Timcsikusz válasza:
Még nem lát semmit.De ha már vetéltél menj el és mondd el hogy félsz és azért jöttél mert volt pozi teszted...
Én dettó így voltam pozi teszt után azonnal mentem dokihoz pedig akkor még csak egy hete késett,Természetesen nem látott semmit de írt fel gyógyszert és hetente kellett mennem ellenőrzésre következő héten már látott petezsákot utána valóhéten megjelent a terhességi gyűrű multhéten pedig már embriót is és szívverést is hallgattunk:)Szedem a gyógyszert ami véd a vetélés ellen védi a terhességet.Ha szeretnéd a babád menj el és segítenek abban hogy megmaradjon.Sok sikert!!
2/5 anonim válasza:
Én ugyanígy mentem orvoshoz a héten, és uh-n már látta az embriót, sőt a szívhangját is meghallgathattuk. Ha volt vetélésed is, én mindenképp elmennék orvoshoz, inkább lásson többször.
3/5 anonim válasza:
mivel már volt vetélésed inkább menj el majd legfeljebb többször kell majd menned vizsgálatokra
4/5 frászkarikaborsó válasza:
Ha két hete késik, akkor akár már szívhangot is láthat, de még nem biztos hogy fog. A vetélés miatt menj el mindenképpen és kérd ki a tanácsát, de ha nem lát szívhangot, ne ijedj meg, lehet hogy még kell neki pár nap :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. hát remélem minden rendben lesz. kíváncsi vagyok, de nem merem beleélni magam.
2013. febr. 16. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!