Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kellemetlenségek, de ilyen...

Kellemetlenségek, de ilyen korán?! (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy még csak 20 hetes vagyok, de néha iszonyat durva derékfájásaim vannak, ilyenkor csak fetrengek a fájdalomtól, semmilyen pózban nem jó.

Másik bajom az, hogy már 3hete érzem mozogni a picit, és kezd egyre kellemetlenebb lenni a dolog. Ma pl. egész nap a hugyhólyagom felé rugdosott, 5 percenként a wc-re szaladgáltam, mert állandóan vizelési ingerem volt (persze alig jött valami..)

Járt már más is hasonló cipőben?

"Idősebb" kismamák, a helyzet csak egyre romlani fog majd, vagy mi lesz így később?

2013. márc. 18. 21:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, valószínűleg felkeresek majd egy reumatológust (van is ismerős, csak messzebb él), hogy mit tanácsol ezekre a derékfájós percekre, mert ilyenkor tényleg se ülve, se fekve nem jó.

Első babámat várom, és sokszor nmegijedek, mert nem tudom, hogy melyik tünet természetes, és mi az amivel már orvoshoz kellene fordulni, mert valami bajt jelez.

Sajnos a kismamatornát nem ajánlotta az orvosom, úgyhogy ez kimarad az életemből, pedig én is sok jót hallottam róla!

2013. márc. 18. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy 20 hetes magzat súlya kb 200-300 gramm, a csontjai meg picik es puhak mint a kocsonya, hat nagyokat tud rúgni, az biztos, föleg ha becelozza a vizhólyagot a nagy talpaival
2013. márc. 18. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Már megint ez a vízhólyag.... nem hiszem el:D
2013. márc. 18. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen , kedves utolsó, megint a vizhólyag, mert a kerdezo azt irja(miert nem olvasod vegig a kerdest) hogy a magzat a vizhólyagjat rugdossa
2013. márc. 18. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Kesz szórakoztató lehet az orvosnak végighallgatni az ilyen sületlen elgondolasokat, a terhes Rózsika reszeröl, aki életében egy anatómiai atlaszt nem nyitott ki , de értelmezné a tüneteit, hát naplót vezet , gondolom...

Eskuszöm azt mondta a fodrasznöm, hogy rúgja a máját es epehólyagjat a baba, es nem röhöghettem szembe... Istenem

2013. márc. 18. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves 31%-os. Neked lehetnek olvasási, és értelmezési gondjaid. Oda húgyhólyag van írva.

Egyébként tényleg hullámzó, hogy milyen, és mennyire erős tüneteid vannak. Attól függ, hogyan helyezkedik a baba. Most 32 hetes vagyok a harmadikkal. A 20. hét környékén nekem is hasonló tüneteim voltak. Azóta befordult a baba, és picit feljebb van. Most picit enyhébbek a kellemetlenségek. A vége felé, lesz még egy rossz időszak, mikor a feje elkezd beilleszkedni, és felkészültök a szülésre, születésre. Kitartás, a "végeredmény" miatt megéri. :)

Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok!

2013. márc. 19. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Normális, amiket érzel, de valóban lesznek még jobb időszakok is (meg persze rosszabbak is)...
2013. márc. 19. 13:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazából erre voltam kíváncsi, hogy innentől akkor egyre rosszabb törvényszerűen, vagy azért még periodikusan váltakoznak a jobb és rosszabb időszakok.

Egyébként azóta már jobban vagyok, a baba fordult egyet, és most megint kifelé rugdos, sokkal kényelmesebb így nekem is (plusz mókás nézegetni ahogy a hasam itt-ott lüktet egyet:))

2013. márc. 20. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!