Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.

Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.

Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.

És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)

2015. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Anna én is nagyon sajnálom! Ha van hozzá lelkierőd és kedved, írd meg, milyen kivizsgálásaid voltak eddig. Úgy együttérzek veled, ez nagyon nehéz lehet! Mes (privátot is írhatsz)
2016. febr. 10. 12:43
 52/62 anonim ***** válasza:

Sajnálom Anna, úgy drukkoltam :(

Léna

2016. febr. 12. 11:29
 53/62 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) ezer éve nem jártam erre :) már tudjuk hogy pici lányunk lesz :) februárban elején elmentünk megnézni őt :) mensi szerint ma vagyunk 25 hetesek viszont a méretei szerint nem egész egy héttel kicsebecske :) túlvagyunk a cukorterhelésen is, március 8-án megyünk terhesgondozásra :) és március 17-ére kaptam időpontot a 4D genesisbe ultrahangra,úgyhogy apucival kirándulunk egyet és végre láthatja a pici lányát :) veletek mizujs lányok? Gigi
2016. febr. 19. 21:12
 54/62 A kérdező kommentje:

Gigi, gratulálok a kiscsajhoz!

20-án hajnalban megszületett a kisfiunk, természetes úton, ami nem volt egyszerű, de mindenki jól van:) Könnyű szülést aki még kismama!

2016. febr. 24. 17:04
 55/62 anonim ***** válasza:
Gratulálunk neked is! Mes
2016. febr. 25. 11:01
 56/62 anonim ***** válasza:
gratulalok nektek nagyon. Jaj lanyok,egy pillanattal ezelőtt irtam le a boldogsagom, de minden összedőlt. Nem éreztem a picimet,es sajnos hétfőn kiderült hogy leállt a szivecskeje. Missed ab a 26. héten. Beinditottak a szülést, szerdan estem túl rajta. Még csak ma engedtek haza,de nagyon nem viselem jól. Hatalmas az űr bennem.
2016. febr. 27. 15:25
 57/62 anonim ***** válasza:
Aláirni os elfelejtettem. Gigi voltam.
2016. febr. 27. 15:26
 58/62 anonim ***** válasza:
Ó, Gigi, nagyon sajnálom! Ez borzalmas tragédia! Tudok segíteni valahogy? Létezik egy weboldal: angyalokszulei, szülők, akik elvesztették a babájukat-talán segít feldolgozni a gyászt! Mes
2016. febr. 27. 19:57
 59/62 anonim ***** válasza:
köszönöm, sajnos segíteni csak az idő tud. Nagyon nagyon nehéz, viszont mivel beteg volt az angyalkám, így bízom benne hogy sokkal jobb neki így,mintha betegen kellett volna leélnie az életét. A szörnyű csak a várakozás, szeretnék már annyira előreszaladni az időben, hogy elkezdhessük a kivizsgálásokat, hogy kiderüljön mi lehetett a baj. Gigi
2016. márc. 2. 08:56
 60/62 anonim ***** válasza:

Gigi, borzasztóan sajnálom :( Nekem korán, a 9. héten volt missed ab ikrekkel, az is szörnyű volt, de ez... el sem tudom képzelni, mennyire borzalmas lehet :( Sok erőt és kitartást kívánok, és egy egészséges babát, ha kész vagytok már rá!

Léna

2016. márc. 7. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!