"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?
Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.
Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.
Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.
És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)
Sajnálom Anna, úgy drukkoltam :(
Léna
Gigi, gratulálok a kiscsajhoz!
20-án hajnalban megszületett a kisfiunk, természetes úton, ami nem volt egyszerű, de mindenki jól van:) Könnyű szülést aki még kismama!
Gigi, borzasztóan sajnálom :( Nekem korán, a 9. héten volt missed ab ikrekkel, az is szörnyű volt, de ez... el sem tudom képzelni, mennyire borzalmas lehet :( Sok erőt és kitartást kívánok, és egy egészséges babát, ha kész vagytok már rá!
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!