"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?
Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.
Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.
Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.
És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)
Anna gratulálok!
Mes, neked is gratula a gyerkőchöz! Annó ajánlottad nekem a hormonszakértőt, (akit azóta több embernek is tovább ajánlottam) nagyon köszönöm még egyszer, kb. 3 héten belül várható a kisfiunk születése :)
Igen, gyorsan sikerült, reménykedtem is benne, annyit készültünk rá mindketten férjemmel, meg persze hormonok rendberakása, stb. Ő is nagyon szépen betartotta a Mariann ajánlásait:)
Gigi, gratulálok a babához! És mit érzel, fiút, vagy lányt? Neveket választottatok már?
Neked is gratulálok, hogy sikerült minden nehézség ellenére összehozni a picit :) illetve mindenki másnak is akinek sikerült :)
Hát mit mondjak? az elején fiút éreztem de lehet csak azért is mert inkább lány lenne a vágyam. Viszont ahogy telik az idő már teljesen mindegy csak tudjuk végre :D lehet már kedden kiderul, nagyon várom :) A nevekkel egyenlőre még nem foglalkoztunk, talán majd ha fogjuk tudni ki lakik bent :) nálatok már van név választva? Gigi
Na majd írd meg, ha kiderült!
Én nagyon akartam már 1-1 nevet a 19. heti uh-ig, a lánynevünk meg is volt, de a fiú csak előtte pár nappal dőlt el. Ádám lesz:) A 19. hetin szerencsére kétszer is megmutatta magát, a 30.-on nagyon tarta, hiába bökdöste a doki, akkor csak a golyóit láttuk, de a 36. hetin most végre azért ott kandikált minden:) Drukkolok, hogy kiderüljön. Nálunk csak ennyi uh volt, pluszban meg nem akartunk menni.
Sziasztok,
örülök, hogy csupa jó hírt olvasok :))) Anna, neked különösen, azok után, amiken átmentél, a sok halvány pozitív teszt, aztán mégis mensi után! Remélem most már minden rendben lesz!
Nekem most február 6-án volt 7 hónapos a kicsi lányom, Mira, imádjuk, a szemünk fénye, egy kis tündér :) Várjuk, hogy elkezdjen mászni, egyelőre négykézláb hintázik, szóval elméletileg már bármikor megindulhat :)
Mindenkinek gratulálok a babákhoz, akár megszülettek már, akár pocakban vannak!
Léna
Sziasztok! Gratulálok a babákhoz! Olyan jó olvasni! :)
Én most megint elveszítettem a babát, pedig most annyira azt éreztem minden rendben lesz, de nem adjuk fel!!!
Sok boldogságot és örömet kívánok mindenkinek!
Anna
Anna, nagyon sajnálom:(((( Mindent kivizsgáltak nálad? Pajzsmirigy? Progeszteron? Autoimmun-betegségek? Aviva tornát próbáltad?
Drukkolok, hogy a következő baba már veletek maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!