Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.

Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.

Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.

És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)

2015. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

Anna gratulálok!

Mes, neked is gratula a gyerkőchöz! Annó ajánlottad nekem a hormonszakértőt, (akit azóta több embernek is tovább ajánlottam) nagyon köszönöm még egyszer, kb. 3 héten belül várható a kisfiunk születése :)

2016. jan. 29. 22:16
 42/62 anonim ***** válasza:
Éda, nagyon örülök neked is! Ezek szerint gyorsan összejött a baba. Örülök, hogy a hormonszakértő is segített. Gyors és könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
2016. jan. 30. 11:31
 43/62 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) én az oktoberi kérdésben számoltam be már a pozi tesztről :) Timig(Gigi) vagyok :) minden hónapban végigkövettem egész a máig a havonta kiírt kérdést. és minden honapban szurkolok mindenkinek hogy összejöjjön :) Mi már szerdán 22 hetesek leszünk, és még mindig nem tudjuk a nemét,mivel úgy fekszik hogy nem lehet megsaccolni sem :D viszont kedden megyek kontrollra a kórházba lehet hogy kiderül már,de aznap este készülünk 4D-re hogy megnézzük tetőtöl talpig a picurkát :) Az időpontunk június eleje,viszont már alig várom hogy elérjünk oda :) már nagyon türelmetlenül várjuk a manónkat :) Hála istennek engem a tunetek(hányás, émelygés) elkerültek ,eddig tehermentes ez a terhesség :D jaj és első babánkat várjuk :) tök jó hogy ki lett alakítva ez a kérdés :)
2016. jan. 30. 15:08
 44/62 A kérdező kommentje:

Igen, gyorsan sikerült, reménykedtem is benne, annyit készültünk rá mindketten férjemmel, meg persze hormonok rendberakása, stb. Ő is nagyon szépen betartotta a Mariann ajánlásait:)

Gigi, gratulálok a babához! És mit érzel, fiút, vagy lányt? Neveket választottatok már?

2016. jan. 30. 22:58
 45/62 anonim ***** válasza:

Neked is gratulálok, hogy sikerült minden nehézség ellenére összehozni a picit :) illetve mindenki másnak is akinek sikerült :)

Hát mit mondjak? az elején fiút éreztem de lehet csak azért is mert inkább lány lenne a vágyam. Viszont ahogy telik az idő már teljesen mindegy csak tudjuk végre :D lehet már kedden kiderul, nagyon várom :) A nevekkel egyenlőre még nem foglalkoztunk, talán majd ha fogjuk tudni ki lakik bent :) nálatok már van név választva? Gigi

2016. jan. 31. 09:20
 46/62 A kérdező kommentje:

Na majd írd meg, ha kiderült!

Én nagyon akartam már 1-1 nevet a 19. heti uh-ig, a lánynevünk meg is volt, de a fiú csak előtte pár nappal dőlt el. Ádám lesz:) A 19. hetin szerencsére kétszer is megmutatta magát, a 30.-on nagyon tarta, hiába bökdöste a doki, akkor csak a golyóit láttuk, de a 36. hetin most végre azért ott kandikált minden:) Drukkolok, hogy kiderüljön. Nálunk csak ennyi uh volt, pluszban meg nem akartunk menni.

2016. jan. 31. 09:48
 47/62 A kérdező kommentje:
*takarta
2016. jan. 31. 09:49
 48/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

örülök, hogy csupa jó hírt olvasok :))) Anna, neked különösen, azok után, amiken átmentél, a sok halvány pozitív teszt, aztán mégis mensi után! Remélem most már minden rendben lesz!

Nekem most február 6-án volt 7 hónapos a kicsi lányom, Mira, imádjuk, a szemünk fénye, egy kis tündér :) Várjuk, hogy elkezdjen mászni, egyelőre négykézláb hintázik, szóval elméletileg már bármikor megindulhat :)

Mindenkinek gratulálok a babákhoz, akár megszülettek már, akár pocakban vannak!

Léna

2016. febr. 8. 15:23
 49/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratulálok a babákhoz! Olyan jó olvasni! :)

Én most megint elveszítettem a babát, pedig most annyira azt éreztem minden rendben lesz, de nem adjuk fel!!!

Sok boldogságot és örömet kívánok mindenkinek!

Anna

2016. febr. 8. 18:28
 50/62 A kérdező kommentje:

Anna, nagyon sajnálom:(((( Mindent kivizsgáltak nálad? Pajzsmirigy? Progeszteron? Autoimmun-betegségek? Aviva tornát próbáltad?

Drukkolok, hogy a következő baba már veletek maradjon.

2016. febr. 8. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!