Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.

Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.

Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.

És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)

2015. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Léna vagyok, emlékeim szerint április-május körül csatlakoztam a csoporthoz. Nekem kezdődött tavaly januárban az egész, mikor is elsőre terhes lettem ikrekkel, de ahogy Mesnél is, nálam is üres petezsák volt a 7. héten, majd a 9. héten is, így missed ab lett belőle, sajnos egyik babám sem fejlődött.

Első mensi után újrapróbálkozás, de először nem volt tüszőrepedésem, aztán clostit kaptam 3 hónapig, amitől szép nagy petefészekcisztákat növesztettem, szám szerint 4-et, szeptember elején egy hétig parkoltam kórházban miattuk. Műteni hálistennek nem kellett, de mivel 2 ciszta eldurrant, teli volt a hasam folyadékkal, addig nem engedtek haza, amíg az fel nem szívódott. Ezután a még meglévő két cisztám elsorvadt 2-3 hét alatt. Kiderült, hogy a ciszták miatt nem tudtam teherbe esni április óta. Ekkor úgy voltunk vele, hogy védekezni nem fogunk, mert minek, de nem foglalkoztunk a dologgal, azt gondoltuk, hogy úgyis kell most 3-4 hónap, míg a petefészkeim normálisan működnek majd újra.

Hát, nem így lett, egy ciklus ment le, miután a kórházból kijöttem, a következőben már nem jött meg, november elején napokig tartó hasszurkálás miatt szántam rá magam egy tesztre, ami pozitív lett :) Szerencsére igazuk volt az orvosoknak, tényleg csak a ciszták akadályozták a teherbeesést nálam.

Most ott tartunk, hogy csütörtökön leszek 21 hetes, kislányt várunk :) Július 20-ra vagyok kiírva. A terhességem eddig teljesen problémamentes volt (kopp-kopp-kopp), az előzmények miatt automatikusan veszélyeztetett vagyok ugyan, de nincsenek plusz vizsgálatok, az orvosom szerint az előző terhesség rossz vége csak egy véletlen volt, így nincs rá szükség. Illetve annyi volt, hogy, az első trimeszterben volt egy plusz UH-m a 12. heti előtt, azóta minden ugyanúgy van, mint másoknál.

Írjatok még csajok, kíváncsi vagyok mindenkire :)

2015. márc. 3. 22:30
 12/62 anonim ***** válasza:

Léna de jó,hogy Veletek is minden rendben van :)!Gratulálok a kiscsajhoz :)!

Nicol

2015. márc. 4. 08:01
 13/62 anonim ***** válasza:

Köszi Nicol, aranyos vagy :) Drukkolok nektek továbbra is :)

Léna

2015. márc. 4. 10:35
 14/62 anonim ***** válasza:
Sziasztok en a februari honapban csatlakoztam 3 es fel ev utan februar 5.en pozitivat teszteltem 2hete volt mar szivhang elo terhesseget allapitott meg AZ orvos remelem nem lesz semmi baj en Oktober 14.-re vagyunk kiirva sajnos messze van meg a rosszul letek elmultak ezen a heten megyek ismet orvoshoz.Zita
2015. márc. 10. 16:03
 15/62 anonim ***** válasza:
Zita gratulálok :) NIcol
2015. márc. 10. 16:19
 16/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az áprilisi csapathoz csatlakoztam anno, de akkor mégsem vágtunk bele korábbi vetélések miatt. Inkább plusz időt fordítottam a testi-lelki gyógyulásra. Aztán a júliusi csoporthoz csatlakoztam ismét, de onnan is "kiléptem", mert negatív lett a tesztem. Viszont legnagyobb meglepetésünkre abból a negatívból pár nappal később pozitív lett, elhinni azonban nem mertük (tekintettel az előzményekre), így igencsak csendben várakoztunk. Szerencsére azóta is minden rendben, 38 hetes vagyok, március 30-ra várjuk a kislányunkat, aki az eddigi vizsgálatok alapján makkegészséges.

Mindenkinek minden jót kívánok!

SAI

2015. márc. 14. 11:27
 17/62 anonim ***** válasza:
SAI vagyok ismét. Most nézem, hogy az áprilisi csapathoz a keresztnevemmel csatlakoztam (Nóri). Fogalmam sincs, később miért variáltam, de SAI=Nóri :) Bocsánat.
2015. márc. 14. 11:30
 18/62 anonim ***** válasza:

SAI, én emlékszem rád, örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgaid, gratulálok a kisasszonyhoz :)

Léna

2015. márc. 14. 11:39
 19/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok,sajnos en eleg rosszul viselem a rosszul leteket de sebaj ez a legszebb teher,mar a pocim is kerekedik most 13+4 vagyok a genetikai uh-n tul vagyok eredmeny meg nincs,nemet nem tudtak megmondani de nekem egyertelmu kis kuki volt ott :D

[link]

2015. ápr. 14. 16:22
 20/62 A kérdező kommentje:

De jó uh-s képet látni! Tényleg kukisnak tűnik. Neveken gondolkoztatok már?

Többiek, hogy vagytok?

2015. ápr. 15. 17:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!