Van eselye annak hogy terhes vagyok? Erdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
szeptember elsejen jott meg utoljara.nem kezdtem el ujabb level fogamzasgatlot szedni.a ferjemmel megszakitassal voltam egyutt.tegnap kellett volna megjojjon.mar 3 napja allandoan azt erzem hogy most megjon de eddig semmi.most is azt erzem hogy mindjart megjon de eddig semmi.2014. okt. 1. 10:19
1/10 anonim válasza:
Igen, mivel a megszakítás nem védekezés, teherbe eshettél. Tesztet érdemes csinálni, kora reggeliből, minél érzékenyebb tesztet (10-est).
2/10 A kérdező kommentje:
igazabol nem lenne baj ha terhes lennek.csak olyan zavaro hogy most nem tudom mi van.megfog jonni vagy nem
2014. okt. 1. 10:23
3/10 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés a várandósság első heteiben is megszokott lenni. Ettől függetlenül nem jön meg. Érdemes tesztelned, és akkor nem lesz többé bizonytalanság.
4/10 A kérdező kommentje:
van mar egy kisfiam.vele is igy volt hogy allandoan azt ereztem hogy mindjart megjon de persze nem jott :) de a kisfiamra 8 honapot vartunk,ezert hihetetlen lenne ha most megszakitasos modszerrel egybol terhes lennek
2014. okt. 1. 10:34
5/10 anonim válasza:
Akkor csinálj tesztet és kiderül! :)
6/10 A kérdező kommentje:
most megyek a boltba tesztet venni :)
2014. okt. 1. 13:00
7/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy felborult a hormonháztartásod? Mert nekem a gyógyszer abbahagyása után hosszú hónapokig nem állt helyre! Majd írj, hogy mit mutatott a teszt!
8/10 A kérdező kommentje:
teszt negativ.egyaltalan nem ertem miert van allandoan mindjart megjon erzesem
2014. okt. 1. 13:57
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg mindjárt megjön, csak a hormonok miatt kicsit hosszabb lesz a ciklusod...ilyenkor kicsit megborul minden...
10/10 A kérdező kommentje:
meg mindig nem jott meg.gondolom ha a mai teszt negativ akkor ha holnap csinalnek egyet az is negativ lenne.
2014. okt. 1. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!