Lehetek terhes, ha a mensim nem jött meg, az előző rövid volt és gyenge (akkori teszt negatív), most feszül a mellem, álomkóros vagyok és hidegrázásom van? Tesztelni holnap fogok, ha addig sem történik semmi.
Egyet értek az előttem szólóval.
Biztosan nem a babát érzed.
És mivel már nem az első tehességed, gondolom nem kell elmondani, hogy igazodnak a beleid, és folyamatos bennük a szélmozgás.
Az első terhességem csak a 12. héten derült ki, előtte összevissza véreztem, sőt abban a 12 hétben is, amikor már terhes voltam (szóval ezért nem gyanakodtam)
Viszont a mozgást akkor sem érezheted szerintem, mert most második terhességem élem, és akárhogy figyeltem a 14. hét előtt semmit sem éreztem, de csak tegnap óta merem azt állítani, hogy a babát érzem. Ezzel a terhességgel nem véreztem.
Tesztekhez meg annyit: nekem nem egyszer halvány második csík volt, és mégis megjött, és most meg csak mikor már a doki is kimondta a terhességet, akkor mutatta ki a tesz a pozitív eredményt (6. héten volt)
16 hetes kismama
Köszi a válaszokat!
Teszt negatív. Mensesnek semmi jele, de ismét van tejem... A bélmozgást felismerem, ez olyan, mintha tikkelne valami a hasamban, és ez kézzel is érezhető. Azt is tudom, hogy ha ez a második hónap lenne, még nem éreznék semmit.
De az kimaradt, hogy eddig három mensim más volt. 1*csak barna, 1*csak vér,utóljára inkább rózsaszín. Ebből doki lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!