Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes, ha a mensim...

Lehetek terhes, ha a mensim nem jött meg, az előző rövid volt és gyenge (akkori teszt negatív), most feszül a mellem, álomkóros vagyok és hidegrázásom van? Tesztelni holnap fogok, ha addig sem történik semmi.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy megbolondultam, de olyan, mintha mozogna valaki a hasamban. Ez nem bélmozgás, éjjel is ébredtem már rá, sőt a kezemmel is érzem, pedig van vagy húsz kiló plusz rajtam. Az első babámat nagyon hamar éreztem, a 17.héten már szemmel láthatóan rugdosott. Segítsetek! Ha bab van odabenn, akkor jól átvert a természet, azt hittem, hogy ennél jobban ismerem a testem! Segítsetek!
2008. jún. 16. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még biztos hogy nem őt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Főleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.
2008. jún. 16. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval.

Biztosan nem a babát érzed.

És mivel már nem az első tehességed, gondolom nem kell elmondani, hogy igazodnak a beleid, és folyamatos bennük a szélmozgás.

2008. jún. 17. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első terhességem csak a 12. héten derült ki, előtte összevissza véreztem, sőt abban a 12 hétben is, amikor már terhes voltam (szóval ezért nem gyanakodtam)

Viszont a mozgást akkor sem érezheted szerintem, mert most második terhességem élem, és akárhogy figyeltem a 14. hét előtt semmit sem éreztem, de csak tegnap óta merem azt állítani, hogy a babát érzem. Ezzel a terhességgel nem véreztem.

Tesztekhez meg annyit: nekem nem egyszer halvány második csík volt, és mégis megjött, és most meg csak mikor már a doki is kimondta a terhességet, akkor mutatta ki a tesz a pozitív eredményt (6. héten volt)

16 hetes kismama

2008. jún. 17. 10:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Teszt negatív. Mensesnek semmi jele, de ismét van tejem... A bélmozgást felismerem, ez olyan, mintha tikkelne valami a hasamban, és ez kézzel is érezhető. Azt is tudom, hogy ha ez a második hónap lenne, még nem éreznék semmit.

De az kimaradt, hogy eddig három mensim más volt. 1*csak barna, 1*csak vér,utóljára inkább rózsaszín. Ebből doki lesz.

2008. jún. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!