Szept.17 -n volt utolso mensesem.2-3 hete fájdogál az alhasam és reggelente kis hányiner éhség érzet nappal többszöri pisilés. Csináltam ma tesztet negativ lett. Clearblue compact a neve menyire+bizhato teszt?
A Gabriel tesztet gyógyszertárban megkapod 850ft körül van, kétszer érzékenyebb, mint a clearblue!
Lehet késői pé-d, én drukkolok, de a tünetek picit később jelentkeznek szerintem. Inkább nagyon drukkolok, nekünk 3 év próba után jött össze!
19:02 vagyok,a gabriellt nem ajánlom,bár nagyon jó teszt,nem igazán mutat téveset,csak nem elég érzékeny,akármi is van ráírva.Mensi előtt 2 nappal teszteltem halvány pozit,másnap másikkal fele erősségű volt a tesztcsíkom,és megint másnap,mensi napján a gabriell alig látszott.Para beindult,irány a gyógyszertár,vettem másfajtát,na az szintén szép pozi volt.Szóval a gabriell jól mutat,csak gyengén.
5+5 :)))
hát igen, mensi szerint kb annyi, de volt egyáltalán peteérésed? szoktad mérni a hődet? vagy vizsgáltak ultrahangosan, hogy volt e domináns tüsződ?
csak ezek a kiindulópontok vannak :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!