Melyikkel érdemes 2 nappal előbb tesztelni? Clearblue 50-es, akkor miért mondják, hogy az egyik legjobb teszt? Tapasztalatok?
10-es tesztet nem tudok beszerezni :( Mire a vateráról megjönne már nem lenne aktuális
Mikor mutatta ki? Nemvárt napján, vagy esetleg előbb is?
Köszönöm.
Clearblue csak a nemvárt után mutatja ki a terhességet.
Azért az egyik "legjobb" teszt mert amikor már ki tudja mutatni az eredményt, addigra az már 100%, hogy pontos.
Vegyél xepilt, és a nemvárt napján tesztelj.
Most komoly 2 napot nem lehet kivárni???
Hihetetlen milyen türelmetlen mindenki.
nekem a 12. dpo-n 10-es teszt negativ volt a ClearBlue meg pozitiv...
31 hkm
3 vetélés után nem,nem lehet kibírni, mert Utrot kell elkezdenem szedni azonnal....
Minél előbb kiderül annál nagyobb az esélyünk :(
...
Na de ha ma csinálsz és negatív akkor lemondasz róla és várod h megjöjjön, kétlem h mindennap csinálnál egyet amíg meg nem jön! És akkor húzódik mire elkezded szedni a gyógyszert. De viszont ha kivárod a 2 napot és akkor pozitív szedheted is rögtön.
Nekem volt ismerősöm akinél előtte levő nap még negatív volt, másnap (nemvárt napján) meg pozitív, egyszerűen addigra lett annyi a hcg szintje h kimutatta!
Bocsi ha bunkóságnak érzed amit írtam, sajnálom!
De sztem várd ki! Amúgy szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!