Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.

Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.

Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.

És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)

2015. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2015. ápr. 18. 15:25
 32/62 anonim ***** válasza:
Na senkivel semmi nem tortenik mostansag?????????:(
2015. ápr. 27. 17:09
 33/62 anonim ***** válasza:

Dius! Most lattam: gratulalok Hanna babahoz!

En most vagyok 36+1 hetes. Meg varunk. :)

Mes

2015. ápr. 27. 20:17
 34/62 anonim ***** válasza:
17 hetesek vagyunk mar :) es 100 szazalek hogy kisfiu nagyon szep kis kuksija volt tegnap :)
2015. máj. 3. 17:28
 35/62 anonim ***** válasza:
kisfiu van nalunk:)
2015. máj. 8. 17:22
 36/62 anonim ***** válasza:

Felicia19, gratula a kisfiuhoz!

En most leszek 38 hetes, estenkent mar vannak kisebb-nagyobb gyakorlo mehosszehozodasaim, feszuleseim. Hamarosan erkezik a mi kisfiunk is. Mes

2015. máj. 9. 10:08
 37/62 A kérdező kommentje:
Ki hogy van azóta?:)
2016. jan. 29. 16:04
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Mes vagyok. Borisz kisfiunk 40+4 napra erkezett, tegnap volt 8 honapos. Tegnap allt fel eloszor, maszott es ult egyszerre. Nagyon eleven es gyonyoru kek szemu, szoke haju kisfiu. En is kivancsi vagyok mindenkire!!!
2016. jan. 29. 19:01
 39/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratulálok Mes! Én is kíváncsi vagyok kivel mi a helyzet!

Júniusban meg volt az esküvő és a lagzi. Májusban voltam átjárhatóságin és nagy meglepetésre mind a két oldalon átjárható. Volt két sikertelen inszeminációnk, és belefáradtam. Októberben munkahelyet váltottam, most telt le a próbaidőm és nagyon szeretem! :) Volt az átjárhatósági óta egy pár kémiai terhességem, kaptam egy rakás beutalót mindenféle kivizsgálásra, és a héten mentem volna az első vérvételre...

December 28.-án menstruáltam utoljára, és remélem egy jó pár hónapig nem is fogok már. Most végre eljutottam a szép két csíkos tesztig, és ha minden igaz 4+5 hetes kismami vagyok. Jövőhét csütörtökön lesz az első uh, addig viszont nagyon izgulok. Remélem jó helyen van és élő baba.

Röviden ennyi a sztorim, várom a többiekét!

Anna

Ha még emlékeztek rám... :)

2016. jan. 29. 19:16
 40/62 anonim ***** válasza:
Jajj Anna, de jó!! Örülök neked és münden jót kívánok! :-) Mes
2016. jan. 29. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!