"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?
Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.
Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.
Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.
És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)
Dius! Most lattam: gratulalok Hanna babahoz!
En most vagyok 36+1 hetes. Meg varunk. :)
Mes
Felicia19, gratula a kisfiuhoz!
En most leszek 38 hetes, estenkent mar vannak kisebb-nagyobb gyakorlo mehosszehozodasaim, feszuleseim. Hamarosan erkezik a mi kisfiunk is. Mes
Sziasztok! Gratulálok Mes! Én is kíváncsi vagyok kivel mi a helyzet!
Júniusban meg volt az esküvő és a lagzi. Májusban voltam átjárhatóságin és nagy meglepetésre mind a két oldalon átjárható. Volt két sikertelen inszeminációnk, és belefáradtam. Októberben munkahelyet váltottam, most telt le a próbaidőm és nagyon szeretem! :) Volt az átjárhatósági óta egy pár kémiai terhességem, kaptam egy rakás beutalót mindenféle kivizsgálásra, és a héten mentem volna az első vérvételre...
December 28.-án menstruáltam utoljára, és remélem egy jó pár hónapig nem is fogok már. Most végre eljutottam a szép két csíkos tesztig, és ha minden igaz 4+5 hetes kismami vagyok. Jövőhét csütörtökön lesz az első uh, addig viszont nagyon izgulok. Remélem jó helyen van és élő baba.
Röviden ennyi a sztorim, várom a többiekét!
Anna
Ha még emlékeztek rám... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!