DISCOLOR+ CASSETTE TESZT-el mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
Termék leírása:Egylépéses otthoni terhességi gyorsteszt. Beágyazódás után már három napos terhességet is kimutat! Rendkívül pontos terhesség meghatározó eszköz (több, mint 99%-os pontosság). A teszt érzékenysége 25mNE/ml. A nap bármely szakában alkalmazható. Mindössze 3 percet vesz igénybe.
És azt írja a dobozon hogy beágyazódás után már 3 napos terhességet kimutat.
Feb 14.én voltunk egyutt,márc1 én ha tesztelek kimutatja a terhességet ha az vagyok,vagy még korai a tesztelés?
2015. febr. 26. 22:21
1/2 anonim válasza:
Azt javaslom neked és a többi tesztelőnek is, hogy bármennyire is nehéz kivárni de mindenképp várjon meg legalább 1hetes menszi késést és csak akkor teszteljen. Ha pedig a ciklus hossza változó, a leghosszabbat vegye alapul. Tudom, hogy nehéz kivárni, de megkímél a csalódástól. Még egy tipp a tesztet se vásárold meg hamarabb mert akkor tuti nem tudod betartani. Azért drukkolok!
2/2 anonim válasza:
Igazad van. Inkább ne legyen otthon teszt, nagyobb a kísértés. Türelmesnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!