Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39,6° a lázam, nem megy le,...

39,6° a lázam, nem megy le, az ügyeletet hívtam, de nem jönnek ki. Hívjak mentőt?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok, 2 napja lázas. Eddig a hűtőfürdő szépen levitte, de most sem az, sem a lázcsillapító nem segít. A férjem dolgozik, a 2 évesem már alszik. Hívtam az ügyeletet, azt mondták, hogy nem jönnek ki, mert nem akut eset, vegyek be még egy lázcsillapítót és reggel menjek be a dokihoz.

Ti mit tennétek? Nem árthat ez a magas láz a babának?

2015. febr. 17. 23:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
71%
Én is remélem, hogy már jól vagy!
2015. febr. 18. 09:30
 22/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon kedvesek vagytok, hogy így aggódtatok! Felhívtam a férjem, hogy jöjjön sürgősen (50km-re dolgozik), és bevitt a kórházba. Ahol megkaptam, hogy miért nem hívtam fel az ügyeletet, mert ezért nem kellett volna a kórházba bejönni. Kaptam egy seggbeszurit, és egy fél liter infúziót, majd hazaküldtek azzal, hogy reggel menjek a saját orvosomhoz.

Mondanom sem kell, hogy volt egypár ember az éjszaka, akit a férjem péppé akart verni :/ Komolyan gondolkozunk valami további lépésen, mert ez NEM állapot!

2015. febr. 18. 11:12
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez felháborító!

Bezzeg a se*grészegek gyomormosására van kapacitás...

2015. febr. 18. 11:39
 24/31 A kérdező kommentje:
Azt hadd ne mondjam, hogy a sürgősségin egy eseményutánira váró kb. 16 éves kisasszony érkezett velünk egy időben. Szerintetek kit néztek meg előbb...?
2015. febr. 18. 11:46
 25/31 anonim ***** válasza:
71%
De most már jobban vagy?
2015. febr. 18. 12:19
 26/31 anonim ***** válasza:
71%
Úristen. Én olyan balhét csaptam volna a helyedben a telefonban is...mi az,hogy nem jönnek ki. Egy kismamához????
2015. febr. 18. 12:26
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
helyesen cselekedtél :)
2015. febr. 18. 12:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást neked örülök, hogy megoldódott! De lehet hogy én is elgondolkodnék rajta, hogy lépéseket tegyek az orvosi ügyelet hozzáállása miatt! Amúgy minden hívást rögzítenek! Hát igen sajnos ez a magyar egészségügy!
2015. febr. 18. 12:40
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Most már egy fokkal jobb. Még ma is volt 38,2, de ez egy kis hidegborogatással megoldódott. Már csak a köhögőgörcsökkel van a bajom, szegény kismanómat teljesen összerázza bennem :)
2015. febr. 18. 13:04
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát legalább már "csak" ennyi a hőmérsékleted. De ahogy írtam nem tudom hányadikként, én nem hagynám ennyiben a dolgot.
2015. febr. 18. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!