Ha kihívom a mentőt, mert elindult a szülés, akkor bejönnek a lakásba pl. vérnyomást mérni? Vagy egyből visznek a mentővel?
Nem biztos, hogy a párom itthon lesz, ha beindul a szülés, mivel dolgozik.
A sógornőm hiába tud vezetni, ha páromnál lesz az autó, hogy minél hamarabb beérjen a kórházba.
Szüleim 100km-rel arrébb laknak, párom szülei szintén dolgoznak.
Jobb 'ötletem' nincs, hogy mivel tudnék bejutni a kórházba, ha itt az idő .. taxiban meg nem szeretnék szülni ...
Engem azonnal mentőbe ültettek,közben kérdezgetett a csávó. Bár az is igaz,hogy rendszertelennek éreztem a fájásokat-3-5 percesek,aztán kiderült,hogy csak marha gyorsan érkezik a pici :-)
Szerintem jobb a mentő, biztonságosabb,ha gyorsan zajlik le a szülés,akkor azért a higiénia sem mindegy!
Üdv:2gyerkőcös,29 heteske
Így van! Ha nem 3-4. baba, akkor nem megy ám annyira gyorsan egy szülés, hogy rögtön szülnél :) Ha 10 perces fájásoknál szólsz a párodnak, 5 percesekkel elindultok a kórházba, még akkor is beértek, ha épp 50-60 kilométert is kell autózni. Én 2-3 perces fájásokkal értem be, délelőtt 9-kor... csak du. 3-ra lett meg a lányom. Igaz, semmit se siettettek, hagyták, hogy minden menjen a maga ütemében. persze, vannak gyors szülések is, de azok se 1-2 óra alatt zajlanak le :)
Szóval a taxi is bőven elég... Ha lehet, a mentőt hagyd a valóban utolsó megoldásnak :D
Kedves első válaszoló:
Megnézném, ha egy váratlanul beindult szülés közben te bevinnéd a párodat a kórházba, nyugodtan vezetnél, és a szülést is levezetnéd.
Kérdező:
Nálunk elfolyt a magzatvíz, bejöttek és kivittük a páromat a mentőhöz, és irány a kórház.
Hozzáteszem a mentőben nem volt orvos csak mentőápoló, pedig a bejelentéskor mondtam, hogy elfolyt a magzatvíz, és 38 hetes a párom.
Én mentőt hívnék,az tuti.
Az sem nagyon foglalkoztatna,hogy mi lesz ha mát itt vannak.
A sógornőmnek 1 óra alatt lett meg a kisfia,miután elfolyt a magzatvíz.Pedig első baba...Szóval ennyit arról,hogy nincs meg egy szülés 1-2 óra alatt.
Mentő! Miután az első lányunk az első fájástól számolva 1:57 percen belül megvolt! A taxiért meg fizessen aki akar!Mellesleg ha ideje gyorsan jön a baba,akkor nem száguldozhat 110-zel a kórházig,balesetet is okozhat!
Ha véletlenül gyorsa zajlanak le a dolgok,akkor a taxis valószínű örülni fog,ha gond akad,biztos segíteni is tud majd!
Gratulálok taxis gondolathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!