39,6° a lázam, nem megy le, az ügyeletet hívtam, de nem jönnek ki. Hívjak mentőt?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, 2 napja lázas. Eddig a hűtőfürdő szépen levitte, de most sem az, sem a lázcsillapító nem segít. A férjem dolgozik, a 2 évesem már alszik. Hívtam az ügyeletet, azt mondták, hogy nem jönnek ki, mert nem akut eset, vegyek be még egy lázcsillapítót és reggel menjek be a dokihoz.
Ti mit tennétek? Nem árthat ez a magas láz a babának?
2015. febr. 17. 23:35
11/31 anonim válasza:
vegyél fel ecetes zoknit majd arra egy száraz zoknit.A kislányomnak egyszer ez vitte le a lázát.ha nem megy i az ügyelet Te nem tudsz elmenni?Vagy ahol laksz nincs éjjeli ügyelet?nagymama vagy barátnő vagy szomszéd nincs aki tudna vigyázni a kicsire?
13/31 anonim válasza:
Remél sikerült bejutnod a kórházba és minden rendben lesz, szurkolok!!! És jobbulást!
15/31 anonim válasza:
Remélem sikerült eljutnod a kórházba. Jobbulást
16/31 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdező?
Be tudtál menni a kórházba?
Jobbulást kivánok!
17/31 anonim válasza:
Remélem nem lett kórház, mert lement a lázad.
Ird majd meg mi történt. Látod mennyien szoritottunk itt Érted. :)
19/31 anonim válasza:
Nem tudom, mi ez, de az én fiam is pár hete olyan beteg volt, hogy 38 alá jónéhány napig nem ment a láza. Mi is hívtunk ügyeletet, mert egy éves a fiam, de elzavartak azzal, hogy úgy sem tudnak mit tenni, megkapta a legerősebb kúpot. Csináljak hűtőfürdőt és tekerjem vizes törölközőbe. Mondtam, hogy ez is meg volt már és semmi hatása. Erre ők: Akkor nem csinálta kedves anyuka elég jól, vagy elég ideig. Csinálja tovább. :) Kedvesek. Remélem jobban vagy már! Azaz vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!