Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fájásokat hogy kell számolni...

A fájásokat hogy kell számolni? Hány perces fájásoknál kell a kórházba indulni vagy mentőt hívni?

Figyelt kérdés
azt kell,hogy meddig tart?Vagy hogy az egyik fájás vége és a másik kezdete előtt mennyi idő telik el? Vagy a két fájás kezdete előtt mennyi idő telik el?
2012. júl. 20. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

én arra ébredtem h 2 percenként fájt,ugyhogy sok gondolkodási idő nem volt.egyböl mentünk a korhazba.mondtak is h hivjam az apat,jön e?mert h szülünk azzonal.jó ,h én is arra készültem h elöször 20 percenkent fáj,és majd nezem az órát.hat nem igy lett.

2012. júl. 20. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
A kettő kezdetét kell nézni,mert a fájás hossza lehet eltérő. Nekem azt mondták 5 perces fájásokkal induljak a kórházba.
2012. júl. 20. 09:45
 3/4 Major Andrea ***** válasza:

Ezen olyan jót mosolyogtam... (ne értsd félre) eszembe jutott amikor 8 éve a kislányomat vártuk. Akkor még se net, semmi ilyenek... Mindent megkérdeztem, mindent elolvastam, aztán amikor éjjel elfolyt a magzatvíz, teljes nyugalommal elkezdtem fájást mérni, egyik telefonon a két fájás közti időt, a másikon stopperrel hogy meddig tart.... Így telt el 1 óra, mire a felhívtam a barátnőm hogy mi van , ő mondta hogy azonnal kórház. A párom csak akkor keltettem fel :) Arra az eshetőségre hogy a magzatvíz folyik el előbb senki nem készített fel.. Végül 5 perces fájásokkal mentünk be..

Most a második babánál már kicsit okosabb vagyok, de most meg sokkal több minden miatt aggódom..

Bocsi hogy ennyit írtam.

Sztem már 10 percesnél érdemes elindulni, ott azért géppel nézik hogy minden oké. és a 10 percesek már ritkán múlnak el..

Boldog babavárást!

20 hkm

2012. júl. 20. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha közel van a kórház akkor 5 perceseknél indulsz.Ha távolabb,akkor nem várod meg az 5 perceseket.Mentőt is ugyan így hívsz,ha csak nem élénkpiros vérzésed nincs,akkor azonnal és el is mondod a telefonba,hogy vérzel!!!

Úgy számolod,hogy ,például a legelső fájás ami menstruációs görcsszerű,teszem fel 12-00 perckór jött,tartott 20-30 másodpercet,a következő 12-20 peckór jött megint ugyanennyit tartott és a harmadik is körülbelül 20 perc múlva jön,akkor ezek a húsz perces fájások.Eltérés lehet +- 1,2 perc.A lényeg,hogy rendszeresen jöjjön.

Az ötperces is ilyen,és mint a neve is utal rá 5 percenként jön és fél percig tart,csak az már erősebb valamivel.

Könnyű szülést.

2012. júl. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!