Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire nehezen viseli...

Más is ennyire nehezen viseli az útolsó heteket, fájásokat vizesedést?

Figyelt kérdés

36 hetes 1 napos vagyok, a 32. héttől kinyíltam, mindenem vizesedik, alig kapok levegőt, lihegek, leszakad a hátam, rengeteget keményedek, rendszertelen fájásaim vannak (gyógyszert is kellett szedjek a fájásokra) a baba becsült súlya 3400g úgyhogy nem is bánnám ha kijönne...minden leletem jó, nem is tudom miért ilyen nagy...

el sem tudom képzelni hogy még a 40. hétig vergődjek

2012. jún. 1. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én is iszonyúan szenvedtem már a végén...

Olyan szinten vizes voltam mindenhol, hogy még az orrom is a kétszeresére dagadt. Állandóan pisilnem kellett, döcögtem, mint egy teknősbéka. Hidd el, van rá esély, hogy a 40. hétig vergődni fogsz.

Nekem amilyen könnyű és tünetmentes volt a terhességem 7,5 hónapja, az utolsó heteket én is megsínylettem.

Kitartást kívánok neked, ezt a néhány hetet már fejen állva is kibírod. :)

Gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok! :)

2012. jún. 1. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
3400 gramm nem vészes, enyém is ennyi volt, 3750-nel született a 38. héten. Megértelek, kitartás, a vége iszonyú nehéz!!!
2012. jún. 1. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 36 hetes vagyok, függőlegesen, mint egy pingvin,vízszintesen, mint egy cet. 15 kg-ot híztam, de úgy érzem 2 hete, végem van. Elkezdett vizesedni a lábam és a kezem, éjszaka alig alszom, levegőt lassan a fülemen veszek. Csütörtökön 2817 grammra becsülték a babát, még erre is azt mondták, hogy nagyobb az átlagnál, pedig nagyon pontosan tudjuk, tutira nem lett elszámolva semmi. Én középidőben keményedtem sokat, 1 hete már csak 2*1 magnéziumot szedek, még a jövő héten is. Érdekes, ennél a fele adagnál nincs annyi keményedésem, mint a nagy dózisnál.

36 hetes kismama

2012. jún. 2. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!