Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 10 perces fájásokat össze...

A 10 perces fájásokat össze lehet téveszteni a jóslókkal?

Figyelt kérdés
Azt olvastam h ezek is lehetnek jóslók a 10 percesek de azok abba maradnak a fájások, akkor meddig figyeljem? a következő már 5 perces volt.
2012. márc. 7. 04:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A joslok nem jonnek szabalyos idokozonkent,ha 10 percenkent erzed,akkor az mar rendes fajas!:-)
2012. márc. 7. 05:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szülésznőm azt mondta,hogy ha 1órán keresztül 10percesek, vagy ha egyből 5 percesek, akkor induljunk a kórházba. A jóslok nem jönnek szabályosan. Zuhanyozz le meleg vízzel, pihenj le és ha elmúlik, akkor jósló.

Szép, könnyű szülést kívánok!

2012. márc. 7. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Jól írták le előttem.Mi újság?
2012. márc. 7. 06:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem viszont tíz percenként sőt szabályosan nyolc percenként szokott lenni, már a 34.héttől!! Második baba..kérdeztem is a kórházba, hogy ez normális-e így, mert nem fogom tudni mikor induljak ha igazi fájás lesz..elsőnél alapból nem így volt..azt mondták ezt hívják rejtett vajúdásnak, valszín rövid szülés lesz mert a sok jóslótól már otthon hetek alatt szépen tágulok..na köszönöm...
2012. márc. 7. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem sikerült összekeverni, mert nem mértem az időt, nem fájt nagyon, simán azt hittem, csak jóslók. Aztán elpattant a burok... Na akkor már mértem, jé, 8 percesek... :) Burokrepedés miatt mondjuk amúgy is indultunk be a kórházba, de még elég soká vajúdtam, mire meglett a lányom.
2012. márc. 7. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
39 hetes vagyok, és napok óta esténként órákon át 10 perceseim vannak. Sokszor éjjel arra kelek, hogy görcsölök 10 percenként. Sőt! Fürdés után sem múlik el sokszor, de még egyszer sem indultunk kórházba, mert ha este lefeküdtem aludni automatikusan leállt. Magzatvíz még a helyén van, és nem is szivárog. Már kezd idegesítő lenni:)
2012. márc. 7. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Babázol már azóta? :) Jóslók voltak vagy mentetek szülni?
2012. márc. 29. 03:56
 8/9 A kérdező kommentje:
igen babázok :) jóslók voltak mert reggel be vittek a kórházba és ott pár órát voltam és haza akartak küldeni azt mondták h jóslók, de 5 percesre váltottak a fájások és bent fogtak mégis csak, és este 19:50 re szültem egy csodaszép kis fiút :)
2012. márc. 30. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!! :)
2012. ápr. 3. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!