Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy az NST...

Lehetséges, hogy az NST nagyon pici fájásokat mutat, rá pár órára viszont erős jósló görcsök jönnek?

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam NST-n, pici fájásokat mutatott. Még aznap éjjel görcsre ébredtem, ami elmúlt. Most éjjel nagyon erős görcs keltett, már azt hittem baba lesz. Aztán elmúlt, aztán megint jött egy görcs és még 3-szor. Ma reggelre pedig már semmi!

Lehetséges,hogy az NST alig mutat valamit, rá pár órára pedig ilyen erős jóslóim legyenek?

2011. dec. 7. 08:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja 37+4 hetes vagyok!
2011. dec. 7. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze! Nekem este 7kor volt CTG, semmi fájást nem mutatott, éjfélkor fájásokra ébredtem, mire beértünk a kórházba a CTG már 100-as fájásokat mutatott, reggel 9re megvolt a Lányom. Az NST-t és a CTG-t a baba szívhangja miatt csinálják és nem a fájások mérése miatt. Annak majd a szülésnél lesz jelentősége.
2011. dec. 7. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ezek szerint akkor NST-től függetlenül bármikor jöhet a baba!:) Azért kicsit ijesztő fájások voltak!:))

Nektek jó egészséget!

2011. dec. 7. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a nyáron szültem és amikor terhességem alatt jártam NST-re mesélte a vizsgáló hölgy,hogy fordult már elő valaki reggel jött NST-re és semmi estére meg megszületett a pici baba.
2011. dec. 7. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is úgy volt, hogy péntek délután a gép nem mutatott fájásokat, másnap pedig megszületett a fiam. 38 hetes voltam.
2011. dec. 7. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

5 napot húztam rá a kiírt időpontra, be is fektettek. Az 5 perces fájásokkal töltött 4 óra elteltével az NST semmit nem mutatott, rá 6 órára már mentem is a szülőszobára.

Az egy héttel azelőtti NST-n meg majd leugrott a tű a papírról, miközben semmit nem éreztem.

Nem értem én ezt az NST-t...

2011. dec. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!