Lehetséges, hogy az NST nagyon pici fájásokat mutat, rá pár órára viszont erős jósló görcsök jönnek?
Hétfőn voltam NST-n, pici fájásokat mutatott. Még aznap éjjel görcsre ébredtem, ami elmúlt. Most éjjel nagyon erős görcs keltett, már azt hittem baba lesz. Aztán elmúlt, aztán megint jött egy görcs és még 3-szor. Ma reggelre pedig már semmi!
Lehetséges,hogy az NST alig mutat valamit, rá pár órára pedig ilyen erős jóslóim legyenek?
Köszi!
Ezek szerint akkor NST-től függetlenül bármikor jöhet a baba!:) Azért kicsit ijesztő fájások voltak!:))
Nektek jó egészséget!
5 napot húztam rá a kiírt időpontra, be is fektettek. Az 5 perces fájásokkal töltött 4 óra elteltével az NST semmit nem mutatott, rá 6 órára már mentem is a szülőszobára.
Az egy héttel azelőtti NST-n meg majd leugrott a tű a papírról, miközben semmit nem éreztem.
Nem értem én ezt az NST-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!