Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Járt úgy valaki, hogy a...

Járt úgy valaki, hogy a vizsgálaton kimutatták az erős fájásokat, de semmit se érzett?

Figyelt kérdés

Ma voltunk dokinál (39.hét) és kérdezték 4en is, hogy érzem-e a fájásokat? Közöltem, hogy az ég világon semmit sem. Majd egyre erősebbek voltak, de még akkor se éreztem semmit, csak hogy mozog a gyerek, de nem volt semmi különös.

Ezek után a dokim megvizsgált és annyit mondott, hogy még mindig 1000es vagyok, majd péntekre hívott vissza.

Nem kellene már tágulnom legalább? Ha már fájásaim vannak, bár semmit nem érzek?

35. hét óta 1000es vagyok ... :/

Valakivel fordult elő hasonló?

2011. júl. 4. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:

40 hetesen nst után közölte velem a dokim, hogy nos anyuka, ma már nem megy haza, mert szülünk.

Néztem, hogy mi??? Azt mondta szép rendszeres fájásokat mutat az nst.

Hát én ekkor még semmit sem éreztem (néha keményedtem, nekem ennyi volt az érzés). Aztán 3 óra múlva már nagyon fájt...

Ja, és én is zárt voltam.

Amúgy az nst-s fájás össze sem hasonlítható az igazi fájásokkal, amikor már tényleg vajúdik az ember. Legalábbis nekem így volt.

2011. júl. 4. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:
volt ilyen. azt mondta a doki, ha nem érzem, akkor az még nem "érdekes", vagy nem tudom, hogy fogalmazott. egy hét múlva szültem, épp aznap is voltam nst-n. akkor már éreztem is amit mutat a gép, de csak feszüléskéngt/keményedésként
2011. júl. 4. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
az, hogy mutatja a gép, nem azt jelenti, hogy érzed, a méhösszehúzódásokat mutatja, az csupán attól is lehet, hogy nagyon mocorgott a babád.
2011. júl. 4. 10:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megnyugodtam. Már azt hittem, hogy valami baj van, mert nem érzem.

Annyira csodálkoztak a vizsgálatnál a nővérkék meg az orvos. Eléggé megijedtem :/

2011. júl. 4. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! 40. hét napján fektettek be a kórházba, majd este vizsgálat után mondták, hogy másnap indítják a szülést. Este nst közben megszólalt a szülésznő, hogy Úristen, nem érzek semmit? Mondtam, hogy nem, mert már hatalmas kilengések voltak a gépen :) Mondta, hogy még éjjel beindulhat a szülés, ehhez képest reggel 6 kor indították és este fél 7 kor megcsászároztak....
2011. júl. 4. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia!Forditva voltam.Nst semmit nem mutatott,de én éreztem a fájásokat. 4kor mentem szülészetre,semmit nem mutatott,hazaküldtek.(bent maradtunk a kórházban) Majd 8kor lábra se tudtam állni. Bementem.4ujjnyira kitágultam,s délben megvolt a lányunk.
2011. júl. 4. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! 39 hetesen nst után behívták a dokimat a szobába, h én bizony szülök. Kitartott fájásokat mutatott a gép. Dokim legyintett. Igaza volt, rá 1 hétre szültem, nst semmit sem mutatott, majd mikor kiértünk a kocsihoz, akkor jött az első fájás, majd rá 4 percre megint, rá 4 percre megint... :D
2011. júl. 4. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a 34. héttől jártam nst-re, mert ikreket vártam. Mivel a gép erős méhösszehúzódásokat mutatott, 3 naponta kellett erre a vizsgálatra járnom. Sosem éreztem belőlük semmit, pedig 100-110-es értékek jöttek ki. A gyerkőcök végül a 38. hét végén születtek...
2011. júl. 4. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Ó igen :) A gép tűje majd leugrott a papírról olyan erős fájásaim voltak. A gép és az orvosok szerint én semmit nem éreztem.

Kaptam oxytocin-os terhelést is két egymást követő napon de azt sem éreztem, majd mondták, hogy nem lehet többet már.

2 nappal később végigaludtam a vajúdás szakaszt és villámgyorsan fájdalom és fájdalomcsillapítás nélkül megszültem a kislányom. A gép akkor is iszonyatosan ugrált, láttam a doki szeme majd kiesik, hogy ilyent még nem látott. Csak azt éreztem, hogy a pici nyomja kifelé magát. Feszített, de nem fájt, és így akkor nyomtam mikor éreztem, hogy löki magát. :)

Hormonprobléma nálam mint kiderült. Nemcsak a fájdalomküszöböm magas, de valami nem is működik megfelelően. Ez a hormon szabadítja fel a szervezetet később szoptatásra is. Tehát nekem tejem sem volt, mivel nem is termeltem ezt a hormont...

2011. júl. 4. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Fordított eset volt a barátnőmnél...mondta, hogy iszonyat erősek a fájásai, de a gép nagyon alacsonyat mutatott, fél óra múlva már meg is volt a baba!
2011. júl. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!