Aki Clostyt szed, vagy szedett, okozott esetleg utóhatásként fejfájást, menzi késést, és erős alhasi fájásokat? Aki tud, írjon!
Szia!
Én szedtem clostit 3 hónapig, mindegyik hónapban nagyon fájt a fejem 3 napon át és kb. a 14 naptól nagyon erős alhasi fájdalmam volt. A menses legkésőbb a 35. napig megjött.
Szia! Először nekem is okozott nem túl erős fejfájást, de nálam inkább az álmosság és a szédülés a jellemző. Előző hónapban azért késett 2 napot, mert az 5. napon kezdtem szedni a 3. nap helyett (24-25 napos ciklusom van). A hasam nekem is fájt ovukor és az első hónapban a nem várt előtti héten végig.
Neked mennyit késett eddig? Teszteltél? Lehet, hogy baba.
Köszönöm, hogy érdeklődzs, aranyos vagy:)
Voltam dokinál, de SEMMI:( most Norcolutot szedek h. megjöjjön, aztán emeltük a Closty adagot napi 2tablettára.
Mondta a doki,h. már csak 2 hónapomvan,mert ezt a kúrát csak 3 hónapig lehet szedni,aztán ha nem segít nincs értele tovább... Gondolhatod Hogy érzem magam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!