Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet, hogy ctg-n a gép...

Hogy lehet, hogy ctg-n a gép erős fájásokat jelez, én mégsem érzem?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk ctg-n, és olyan görbéket húzott a gép, hogy a doki is elámult. Én meg egy kis keményedésen kívül nem éreztem semmit. Mikor megvizsgált, akkor is szólt, hogy érzek-e valamit, mert elég erős görcsöt produkáltam, de szintén, csak egy kis húzódást éreztem.

Az tény, hogy végig görcsöltem a terhességem, gyógyszereket kellett szednem, hogy ne induljon be idő előtt a szülés. Csodálkozott, de megmagyarázni nem tudta mitől lehet. Járt így más is? (38 hetes kismama)

2009. júl. 14. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én amikor a lányomat szültem a kiírt nap előt 2 nappal voltam ctg-n,és amikor a doki megnézte a papirt ennyit mondott: Szivem 10 perces fájásai vannak 5 óra mulva baba van. Én meg nem éreztem semmit. Megrepesztette a burkot és hajszálpontosan 5 óra mulva kint volt a lányom. Ugyhogy létezik hogy te nem érzed. Viszont igy van rá esélyed szerintem hogy könnyen szülsz. Nekem az 5 órából az utolsó 1,5 óra fájt csak előtte szinte semmit nem éreztem. Az 5 perces fájásoknál éreztem hogy keményedik enyhén a pocim. Könnyű szülést kivánok neked.
2009. júl. 14. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon örülnék, ha így lenne. Sajnos a terhességem nem volt egyszerű, jó lenne, ha a szülés könnyen menne. :)
2009. júl. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!