Akinek indítottak szülést, annak milyen módszerrel? Nekem úgy néz ki, hogy zselével fogják! Minden t szeretnék róla tudni! Fáj-e a felhelyezés, erős fájásokat okoz-e, és mindenkinek bevált-e elsőre?
Én szerencsére jól tágultam, de fájásaim egyáltalán nem voltak. Így kaptam egy infúziót, amire egyből reagált a szervezetem és így 5,5 óra múlva már megszületett a babám. Mikor tavaly előtt missed ab-om volt, akkor nagyon nehezen tágult a méhszájam. Próbálták a pálcikát, aztán kaptam valami tablettát is hüvelybe, aztán zselét is. A zselé nem fájt annyira. Iszol málnalevélteát? Az segíti a méhszáj tágulását (legalábbis vesztenivalód nincs, ha kipróbálod). Én a 40. héttől 1 litert ittam naponta.
Gyors és könnyű szülést!
Szia!
Nekem is zselévek indították meg a szülést.Maga a szelé felhelyezése nem fájt, (bár lelkileg felkészültem rá, mert 1 évvel korrábban a hugomnak is szelés indítása volt 2x próbálták, neki nagyon fájt a felhelyezés és nem is volt hatása:( császározták a végén)
Délelőtt 11 kor helyzte fel az orvosom. 2 órán keresztül voltam megfigyelésen(1 órát fekve, 1 órát ülve), nézték, hogy kezdődnek-e a fájások. Kezdődtek:) de nem volt vészes. Majd visszakerültem az osztályra. 13 órától 14 óráig elviselhetőek voltak a fájások, de 14 órától már elég húzósak 15 óráig bírtam, majd átcsoszogtam a szülészetre(a folyosó másik végére), ami a fájások miatt 15 perc alatt sikerült:) Ott már az orvosom és a szülésznőm várt minket:) az orvos megvizsgált,majd felfeküdtem a szülőágyra és 16.40-kor megszületett a lányom:):) Végül is azt mondhatom, hogy gyorsan meglett a babó, de a fájások sűrűek, hosszúak, nagyon fájósak és intenzívek voltak. (az orvosom azt mondta, hogy az indítás miatt).
A nagyobbik lánykámnál nem indították,Ő is gyorsan megszületett, de a fájásaimat fele ilyen erősnek nem éreztem.
Könnyű, gyors szülést kívánok Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!