Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amit NST-n méhtevékenységként...

Amit NST-n méhtevékenységként mérnek, az lényegében a jósló fájásokat jelenti?

Figyelt kérdés

Ha nekem 3-4 hete egy csomó (mérhető) jósló fájásom van,akkor vajon miért nincs még csak felpuhulva sem a méhszáj!?

Ez szerintetek azt jelenti,hogy talán szülési fájdalmaknál sem fogok rendesen,kellő mértékben tágulni?

2005-ben volt egy conisatios (méhnyak csonkolás) műtétem,ez szerintetek befolyásolja?

Én azt hittem ezáltal könnyebben fog tágulni.

Hasonló tapasztalat valakinél?

2011. szept. 21. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az, hogy még nincs felpuhulva a méhszáj, nem jelenti, hogy amikor vajúdni fogsz, nem fogsz megfelelően tágulni. Nekem az első babával az utolsó hetekben elég erős jóslóim volta, még sem kezdett rövidülni a méhnyak, nem nyíltam. Mégis szinte észrevétlenül kinyíltam, mire beértünk a szülőszobára (nem voltak érezhető fájásaim, csak a derekam fájt az egyik oldalon, nekem oda sugárzott a fájdalom), rá néhány órára a kezemben volt a fiam.

A műtét esetleges következményeiről inkább az orvosodat kellene megkérdezni..

Minden jót, könnyű szülést!

2011. szept. 21. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Az nst nekem a 36. héttől nagyon erős összehúzódásokat mutatott (előtte éreztem jóslókat is - mensis fájdalmakat), de ez még nem jelent semmit.

40 hét 2 naposan még zárt voltam, 40 hét 3 naposan egy ujjnyira nyitott és megindították a szülést, mert meconiumos volt a magzatvíz. Én nem tágultam tovább, egy ujjnyit sem, így megcsászároztak.

DE valaki egyik nap még zárt, másnap meg simán megszül pár óra alatt!

Az nst-s méhösszehúzódás vagy a jóslófájás nem jelent semmit sem. Ettől szülhetsz gyorsan és könnyen, nehezen és lassan is...

2011. szept. 21. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs az offért de ez engem is érdekelne, hogy az nst-n most akkor mérhető a fájás, akkor is ha én nem érzem, nekem nem is fáj??
2011. szept. 21. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Délelőtt 10-kor az mondták az NST-n, hogy messze még a szülés, a doki szerint zárt voltam. Hajnalban szültem.
2011. szept. 21. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az nst-s méhösszehúzódások még nem az igazi vajúdás. Vajúdáskor már fáj (egyrészt másképp is érezni az összehúzódást, másrészt akkor már erős mensis fájdalom is társul mellé), de előtte ha csak összehúzódik a pocak még nem szokott fájdalmas lenni. Legalábbis nálam így volt.
2011. szept. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!