Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek a szülés után csak...

Akiknek a szülés után csak sokkal később, lényegében a szoptatás befejezése után jött meg a mensije, hogyan alakult a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Kb 8 hónappal a fiam születése után volt először, de akkor is kb 3 hétig. Igaz nem volt erős egyáltalán. Voltam dokinál is, nem látott semmi problémát. Viszont azóta (május közepe) egyáltalán semmi. Tesztet csináltam, negatív, a szopi pedig már igen ritka, mert már nem igényli szinte egyáltalán.

Ez így normális?

2010. júl. 13. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom, hogy a te eseted normális-e, vagy sem. 11 hós volt a fiam, amikor először megjött a mensim. Még szoptattam napi 3x. Ennek 4 hónapja. A 28 napos ciklus még nem állt be (26-33 napra jött meg), 4 napig tartott és erősebb mint a terhességem előtt.

De gondolom, ez nagyon változó lehet. Attól is függ, mivel védekezel. Gyógyszer, spirál, Mirena stb.

2010. júl. 13. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Azaliat szedek....
2010. júl. 13. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hozzátáplálástól (5 hónap) kezdve megjött azonnal 26 napos ciklusokban és nem szedtem semmit.
2010. júl. 13. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is Azaliat szedek, de nekem egyszer sem jött meg! Azt mondták, amíg szedem, nem is fog!
2010. júl. 13. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
aha....akkor lehet, hogy a gyógyszer a "bibi". Ezt a doki nem is mondta.
2010. júl. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!