Kedves Kisbabás anyukák! Van itt olyan kinek szülés, szoptatás után jóval kevesebb lett a mensis vér mennyisége?
utolsó!
Te szedsz fogamzásgátlót? Én nem, lehet ezért erősebb.
2009. 07. 25.-én szültem és 2010. január közepéig szoptattam. Az első mensim dec. 24.-én jött meg és elég gyenge volt, azt hittem a szoptatás miatt, de az utána következők ilyen olyanok voltak. Rövidebb ideig is tart mint a terhesség előtt. Terhesség előtt 3-4-5 napig tartott most meg 2-3 napig tart csak, de ebből csak 1-1,5 nap rendes vérzés a többi barna maszatolás. Mára vártam, de nem jött meg, egy pár napja már érzem, hogy meg fog jönni, (tiszta idegbeteg vagyok és fáj a derekam meg a combom) szóval holnap már tuti. Remélem gyorsan el is múlik mert kegyetlenül utálom. :S
Én nem bánnám ha nem állna helyre, könnyebben elviselhetőbb, hogy rövidebb lett és ami a lényeg, hogy mióta szültem már nem fetrengek a fájdalomtól ha meg jön, sokkal-sokkal enyhébb lett. Volt, hogy meg sem éreztem, hogy megjött csak akkor láttam mikor reggel elmentem pisilni. Előtte meg tiszta kín szenvedés volt, nem egyszer az ügyeletes doki jött ki beinjekciózni, hogy tudjak aludni. :S
Szóval én nagyon remélem, hogy nem tér vissza a régi kerékvágásba, bár ha már ennyi idővel a szülés után ilyen akkor szerintem ilyen is marad.
Lassan egy éve,hogy szültem, nem szoptattam sokáig, szülés után 3 hónappal már meg volt. Én is féltem, mert mindenhol azt olvastam, hogy sokkal durvább, én is kivétel vagyok, mert terhesség előtt volt, hogy 1 hétig is meg volt. Most van olyan, h 3-4 nap és csak barnázás, ha egy kicsit erősebb az is csak egy napig tart aztán barna maszat. Foggátlót én sem szedek.
Szóval sztem ritka, de van ilyen.
Szia!
16 hónapja szültem és én is cerazettet szedtem egy darabig (9 hónapos volt a lányom mikor abba hagytam)ÉS nekem 3 napra rá megjött!ÉS vagy 10 napig tartott, de nagyon gyenge volt!Majd 5 napra rá megint megjött, az volt a normális mensi!7 napig tartott és kegyetlenül fájt! :(
Viszont utána 24 naponta mensizek (Régen 28 volt) és max 4 napig tart! Szülés előtt én 7 napig mensiztem fogigátló mellett :(
Most rövid és csak az első nap sok, nem szedek semmit viszont még szoptatok!ÉS nekemváltozatlanul nagyon nagyon görcsöl, komolyan úgy mintha a szülésemnél az 5 percesek lennének :( De rövidebb, ennek is örülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!