Szülés/szoptatás után visszatért valaki a, , régi, , fogamzásgátlójához?
Figyelt kérdés
elnézést,ha nem ide illő a kérdés,de a Szex/védekezés oldalon csak tinik vannak.szóval már 11 hónapja szültem,nem szoptatok.régen MELIANE-t szedtem 8 évig és teljesen bevált.most pedig nem szeretnék visszamenni a dokihoz-(mindegy az ok).szerintetek szedthetem azt,vagy mindenképp váltanom kellene?2011. máj. 30. 20:23
1/11 anonim válasza:
Én is majd' 8 évig szedtem Dianét. Szülés után mást kértem. Mondjuk ennek az oka, hogy mint utólag kiderült, a Dianétől volt kb 4 évig migrénem....amit az orvosoknak nem sikerült kideríteni. Aztán hogy a baba végett nem szedtem a gyógyszert, mint akit elvágtak, elmúlt. De ha Neked nem volt bajod tőle, akkor szerintem nem muszáj váltanod.
2/11 anonim válasza:
Én is Dianet szedtem szülés előtt, de mivel ez magas hormon tartalmú csak nőgyógyász írhatja fel, ezért váltottam Tri-regolra(3 havi 3500 Ft), ezt a háziorvos is felírhatja. Meg januárig recept nélkül is adtak a gyógyszertárban, de most már nem adhatnak.
3/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem ártana ezt dokival egyeztetni.
Amúgy is évente illendő egy rákszűrést csináltatni.
A másik pedig, hogy a szülés és szoptatás miatt megváltozik a hormonháztartás, így nem biztos, hogy a régi bogyó beválna. Tehát ha nem szeretnél kistesót, inkább menj el orvoshoz.
4/11 anonim válasza:
Első válaszoló!
Tudtad, hogy a Diane egy évig szedhető, mert nem fogamzásgátló, hanem az csak egy mellékhatása ennek a szernek?
Ha valaki 1 évnél tovább szedi, károsodhat a máj. 8 év az rengeteg, csináltass egy vérképet, ha eddig nem tetted.
5/11 A kérdező kommentje:
kedves második
te magadtól kezdted el szedni,vagy doki írta fel?
2011. máj. 30. 21:33
6/11 anonim válasza:
A dokim ugyanazt írta fel, amit a terhesség előtt szedtem.
7/11 anonim válasza:
én Marvelont szedtem régebben. aztán mikor már nem szoptattam szerettem volna visszatérni rá, erre a doki azt mondta az már régi, így felírta a gestomixet. a gyógyszertáros is azt mondta már kevesen szedik az én régi bogyómat. úgyhogy szerintem ha meg tudod venni recept nélkül szedheted továbbra is azt,
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
2011. máj. 30. 22:29
9/11 anonim válasza:
én triodénát szedtem teljesen bevált.aztán szoptatás után felírt egyet,nem jut eszembe a neve,attól a libidóm nullára csökkent.most nem szedek,de gondolkodok rajta,hogy elkezdem újra a triodénát
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.közben írtam egy nőgyógyásznak és azt írta,nyugodtan visszatérhetek rá:)
2011. máj. 31. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!