Akiknek szülés/szoptatás után a lyndinette f. gátlót írták fel-Tapasztalatok? Bőv. Lent.
Én terhesség előtt Belara-t szedtem,és mellékhatás jelentkezett egészen pontosan állandóan hüvelygomba.
És most a Lyndinette tablettában bízom, hogy ez jó lesz, ezért vagyok kíváncsi a személyes tapasztalatokra.
Most szedem 5. hónapja (10 hónapja szültem). Előtte sosem szedtem tablettát, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs.
Az első levél szedése alatt végig vérezgettem, utána semmi.
Most a napokban éreztem némi viszketést a hüvelyemnél, de Canestentől elmúlt.
A fogamzásgátlótól jött volna ki???
Igaz hopgy én szülés előtt szedtem lindit, de én nagyon meg voltam vele elégedve!kb 6 évig szedtem előtte, azt!Én nem híztam tőle, normális volt a vérzésem, nekem semmi gondot nem okozott!A cicim az nőtt tőle! :)
Még most is van itthon, ha már nem fogok szoptatni én ahhoz szeretnék visszatérni! :)
14 hónapja szültem :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz, azzal a különbséggel, hogy engem röpke 1 év alatt vágott taccsra a Lindynette 20.
Három hetente küszködtem a viszketéssel, hüvelygomba, hólyaghurut váltogatták egymást nálam egy évig. Már mindent kizártam, ami okozhatta a visszatérő panaszokat, végül úgy döntöttem, abbahagyom a gyógyszert, hátha az okozza. Csodák csodájára megszűntek a tüneteim, de a menstruációm ezután másfél évvel még mindig össze-vissza volt! Nekem nem vált be, de ez egyénfüggő, mindenkinek más a szervezete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!