Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő mulva áll vissza...

Mennyi idő mulva áll vissza szervezet szülés+szoptatás után? Ahhoz hogy fogyozni akarsz és fogysz is? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

A dokim az mondta, hogy 9 hónap amíg a baba megszületik, a női szervezetnek is minimum ennyi kell, hogy visszaálljon az eredeti állapotba, ha visszaáll egyáltalán. :)

A szoptatás persze ezt az időt megnöveli, mert ha valaki ennél tovább szoptat, akkor addig persze nem tud elkezdeni fogyózni, az más dolog.

2010. jún. 27. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónap alatt vissza is állt, pedig 23 kilót híztam. Nem fogyóztam, és mellette 12 hónapig szoptattam. Most 21 hónapos a gyerkőc, és pont 28 kilóval vagyok kevesebb, mint a szüléskor. Ja, és most sem fogyózok, csak már jár egy ideje, és szaladok utána. :)
2010. jún. 28. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
6,5 hónapos a kisfiam, 15,5 kg súlytöbblettel mentem szülni, most nézek ki kb mint terhesség előtt. 1-2 kg van még rajtam, de most vehettem magamnak akkora méretű ruhát, mint annak előtte. Még persze szoptatok, így semmi fogyózás, sőt, kenyeret kenyérrel, tésztát tésztával eszem!
2010. jún. 28. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy doktornő szerint 9 hónap - 1 év kell a regenerálódáshoz. Én 26 kg-ot híztam a terhesség alatt, 9 hónapos a kisfiam, és még van vissza vagy 8-10 kg. De most elég jól megindult, úgyhogy nem aggódom, hogy nem fogok tudni lefogyni.
2010. jún. 28. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:

19 kiló plusszal mentem szülni. Szoptatok és a lányom hasfájós volt, így folyton ölben cipeltem, hogy melegen tartsam. Most rohan a kezembe kapaszkodva, így rohanok vele. Leadtam minden plusszt:D Sőt, 1 számmal kisebbet hordok, mint terhesség előtt:)

13,5 hónapos a kiscsajom

mondjuk lehet megszívom, ha már nem szoptatok....:)

2010. jún. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!