Volt valakinek olyan, hogy a ctg nem mutatott fájásokat, és mégis pár napra rá megszült?
A múlthét hétfői, a most hétfői, 80-100 között mutatta a fájásokat, a nyákdugó is darabokban elkezdett távozni. Viszont a tegnapi ctg semmi fájást nem mutatott:( 60-70 körül mozgott.
37 hkm
Pár órára:)
Délben semmi nem volt a ctg-n, 3000-es volt a méhszáj.
16-kor első fájás, 22.30-kor baba:D
De a nyákdugó távozása nem jelent semmit, attól még végig kihúzhatod.
Jujj dejó, hát akkor elég hamar meglett itt a többségnek:)
Gratula mindenkinek, már úgy mennék szülni, de közben iszonyatosan félek is:)
Túlhordás címszóval be kellett feküdnöm keddi napon. Szerdán délután mutatott méh tevékenységet az nst,amit alig éreztem,csütörtökön reggel másik nst-re kötöttek,az alig mutatott valamit,pedig erősebbek voltak az "érzések". Ez volt reggel 7-kor. 8 után valamivel szóltam,mert akkor már 3 percenként jöttek a fájások,de csak rálegyintett az ügyeletes,hogy "ez csak keménykedés,a reggeli nst sem mutatott semmit,maga még nem szül!" Ezzel el is ment. Látták,hogy nagyon járkálok a szobában (fél órán kersztül jöttek a percesek),így végre be küldtek a szülőbe.Ott azonnal burok repesztés,azonnal jöttek is a tolók,és 8:58-kor pedig már a karomban volt a kicsi lánykám....
Vele a nyákdugóm a 38. héten távozott, azon a héten éreztem 2 órán keresztül jóslókat,majd semmi. 40+6. napon amikor megvizsgált a doki,már 1 ujjnyira nyitva voltam,másnap már félig- de csak másnap este éreztem pár,enyhe jóslót amit az nst is érzékelt.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!