Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek olyan, hogy a...

Volt valakinek olyan, hogy a ctg nem mutatott fájásokat, és mégis pár napra rá megszült?

Figyelt kérdés

A múlthét hétfői, a most hétfői, 80-100 között mutatta a fájásokat, a nyákdugó is darabokban elkezdett távozni. Viszont a tegnapi ctg semmi fájást nem mutatott:( 60-70 körül mozgott.

37 hkm

2012. júl. 18. 06:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Pár órára:)

Délben semmi nem volt a ctg-n, 3000-es volt a méhszáj.

16-kor első fájás, 22.30-kor baba:D

De a nyákdugó távozása nem jelent semmit, attól még végig kihúzhatod.

2012. júl. 18. 06:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem végig nem mutatott fájásokat a ctg, nyákdugóm és a magzatvíz is végig bent maradt. A méhszájam végig zárt volt, jóslóim sem voltak. Dokim azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, mert akár holnap is megszülhetek :) Ez volt a szülésem előtt 3nappal :)
2012. júl. 18. 06:47
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem is úgy volt hogy délben semmi fájás,doki megvizsgált és azt mondta viszlát hétfőn.Éjjel 1 kor felhívtuk hogy jöjjön mert mindjárt baba lesz 2 50 kor született.
2012. júl. 18. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
39 héten t.cukorbetegség miatt vendégláttak a kórházba,csak babával engedtek ki.Felvételkor kötelező CTG vizsálat volt,rendszeres 5 perces fájásokat mutatott.Mindenki kérdezte,már vajúdok?Mondtam nem,semmit nem érzek,csak a baba mocorgott.9 nap múlva már elegük volt belőlem és végre indították.
2012. júl. 18. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen. A ctg nem megbízható, mert ha épp keményedés van, amikor felteszik, vagy mondjuk odanyomja magát éppen a baba, akkor azt az állapotot veszi alapnak.
2012. júl. 18. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Délben lapos Ctg, mint az Alföld, semmi fájás, utána doki, zárt méhszáj. Este hétre mentem vissza a kórházba 6-8 percesekkel és bő 3 ujjnyira kitágulva. Fél 11-kor már megvolt a baba :)
2012. júl. 18. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Még aznap sem mutatott fájásokat a gép és a méhszájam is zárt volt. Ez volt délben. 4-kor jöttek a fájások, este 8-ra megszültem.
2012. júl. 18. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
csütörtökön nst, semmi fájás. másnap beindult a szülés, rá 19 órára megszületett a babám.
2012. júl. 18. 10:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Jujj dejó, hát akkor elég hamar meglett itt a többségnek:)

Gratula mindenkinek, már úgy mennék szülni, de közben iszonyatosan félek is:)

2012. júl. 18. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Túlhordás címszóval be kellett feküdnöm keddi napon. Szerdán délután mutatott méh tevékenységet az nst,amit alig éreztem,csütörtökön reggel másik nst-re kötöttek,az alig mutatott valamit,pedig erősebbek voltak az "érzések". Ez volt reggel 7-kor. 8 után valamivel szóltam,mert akkor már 3 percenként jöttek a fájások,de csak rálegyintett az ügyeletes,hogy "ez csak keménykedés,a reggeli nst sem mutatott semmit,maga még nem szül!" Ezzel el is ment. Látták,hogy nagyon járkálok a szobában (fél órán kersztül jöttek a percesek),így végre be küldtek a szülőbe.Ott azonnal burok repesztés,azonnal jöttek is a tolók,és 8:58-kor pedig már a karomban volt a kicsi lánykám....

Vele a nyákdugóm a 38. héten távozott, azon a héten éreztem 2 órán keresztül jóslókat,majd semmi. 40+6. napon amikor megvizsgált a doki,már 1 ujjnyira nyitva voltam,másnap már félig- de csak másnap este éreztem pár,enyhe jóslót amit az nst is érzékelt.

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,10hkm

2012. júl. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!