Ezek már a szülés jelei? Mikor hivjak mentőt? 39hetes
Én egy egész délutánt ültem itt a gép előtt 5 perces fájásokkal, mert 2. gyerek volt, nem paráztam és egyébként nem fájtak, csak jósló fájáshoz hasonló volt..aztán este 9 fele már elég erősek voltak, 10-re már itt volt a mentő! :) Egyébként vegyél egy meleg fürdőt, vagy zuhanyozz le, és ha a fájások ezek után erősödnek akkor az bizony már buli.. :) Ha elmúlnak akkor vaklárma.
1. szülésem indított volt, de emlékszem milyen tanácstalan voltam előtte, hogy tudom-e mikor kell indulni!!
Azért könnyű szülést!!!
Boldog babázást! :)
Nálam is hasonló volt, mint nálad. Egy éjszaka 10 perces fájásaim voltak, nappalra elmúlt. Aztán következő éjszaka megint kezdődött, hajnalra lettek 8 percesek, akkor mentem el zuhanyozni hogy mi a helyzet. :) Nekem erősödtek tőle, plusz utána elkezdett távozni a nyákdugó. Hajnalban mentünk a kórházba, aznap meg is született a kislányom.
Zuhanyozz le, ha erősödnek a fájások akkor indul a buli. :) Ha csak jóslófájások akkor attól elmúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!