39,6° a lázam, nem megy le, az ügyeletet hívtam, de nem jönnek ki. Hívjak mentőt?
28 hetes vagyok, 2 napja lázas. Eddig a hűtőfürdő szépen levitte, de most sem az, sem a lázcsillapító nem segít. A férjem dolgozik, a 2 évesem már alszik. Hívtam az ügyeletet, azt mondták, hogy nem jönnek ki, mert nem akut eset, vegyek be még egy lázcsillapítót és reggel menjek be a dokihoz.
Ti mit tennétek? Nem árthat ez a magas láz a babának?
De, árthat neki. Mindenképp bekell jutnod a kórházba. Szerintem mentő nem fog kijönni. Én hívnék taxit. A 2 évesed is beviszed vagy tudod valakire bízni?
Remélem minden rendben lesz, majd írd meg.
3 gyerekes anyuka
Paracetamolt vettem be, folyamatosan hűtőfürdőztem, de semmi. A torkom is fáj, és köhögök is. Voltam tegnap dokinál, azt mondta, ezt csak megfázás, mézes tea+pihenés..
Sajnos nincs kire hagyni a kicsit, ezért nem tudom mit csináljak :/
a férjed jöjjön haza!
vagy a 2 évessel irány a kórház.
a magat most az első!!!!a két évesre nem veszélyes ha felébred most, ha semmiképp nem megy máshogy.
A vírus, ami a lázat okozza még sokkal veszélyesebb a babára nézve, mint maga a láz.
Irány a kórház!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!