Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok, de...

18 hetes terhes vagyok, de napi 3 szál cigit szívok, volt valaki így, mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Napi 1,5 dobozról csökkentettem, de ennél lejeb nem megy..... segítsetek....

2015. febr. 11. 11:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Dehogynem megy, csak nem kell agyonsajnálni magad.

Amúgy meg vagy mázlija lesz a gyereknek, és nem esik baja, vagy nem. Végülis csak napi 3x15 percre fojtogatod, jobb, mintha többször tennéd...

2015. febr. 11. 11:12
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
De megy csak akarni kell!!!! Én is sokat cigiztem mikor megtudtam leraktam... Hajrá megtudod csinálni a pici érdekében.
2015. febr. 11. 11:13
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

Mi lenne a vége?

Azt hogy azt a szegény gyereket rászoktatod a cigire.

Mert ha végig szívod az lesz a vége. S Ő is szenvedni fog az elvonási tünetek miatt.

Döntsd el mi a fontosabb.

A te szenvedélyed vagy a gyermeked egészsége.

Rajtad áll! :)

2015. febr. 11. 11:13
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Képzeld el a babát a méhedben, ő NEM szeretne cigizni! Sok sikert!
2015. febr. 11. 11:14
 5/24 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is elég nehezen ment. Tudom akaratgyenge h.ülye p.itsa vagyok. Én kb 20 hetes korig rágyujtottam néha. Volt olyan nap hogy semmit,volt h egy két szálat. Volt mikor napokig semmit,aztán csak rágyujtottam de épp h csak beleszivtam.

Most 28 hetes vagyok,és még januérba volt 2 alkalom mikor elszivtam egy cigit azóta semmit.

A vizsgálatokon minden oké.

2015. febr. 11. 11:20
 6/24 anonim ***** válasza:
33%

Majd mikor megszülöd és kiderül, hogy egy életre béna vagy valami hasonló súlyos betegség. Akkor átkozni fogod magad, hogy mért kellett az a napi 3 szál cigi.

Nagyon egyszerű lerakni, kidobod a kukába és nem veszel!

2015. febr. 11. 11:21
 7/24 anonim ***** válasza:
18%

Nem mindenkinek megy. Sok anyukát ismerek, aki végig cigizte a terhességét, és nem lett beteg a gyereke.

a tudod, tedd le,mert nem egészséges, de ha nem sikerül, akkor sem lesz beteg babád.

2015. febr. 11. 11:24
 8/24 anonim ***** válasza:
74%

A dohányzás nagy kockázattal jár még a felnőttre is, nem hogy egy ilyen pici magzatra. Sok dolog csak később, már kisgyerekként jöhet elő nála.

Nem értem miért kell kockáztatni a gyerekünk egészségét, a saját önző függőségünk miatt.

Aki nem tudja letenni a cigit, az szerintem még várjon a gyerekvállalással. Én akárhányszor terhes nőt látok cigivel kezében, legszivesebben kiverném a szájából. Ezzel az erővel akkor ihatna is nyugodtan, hiszen, LEHET, hogy attól sem lenne a babának baja...

Kedves kérdező, tedd le a cigit, azzal teszed a legjobbat a babádnak.

2015. febr. 11. 11:40
 9/24 anonim ***** válasza:
82%

7-es.

Te azt honnan tudod hogy pont az Ő babája nem lesz beteg? Lehet pont az övé lesz aki nem lesz szerencsés. Nem kellene itt azt mondanod hogy úgysem lesz beteg a babája. 50-50%-os esélye van rá.

2015. febr. 11. 11:42
 10/24 anonim ***** válasza:
70%

Azért egy baba nem attól fog bénán születni,mert anyuka elszív néha egy-két szálat.

Én is sokat cigiztem, mielőtt terhes lettem, de nekem segített az egész család.Mindenki leszokott.Sokkal könnyebb volt így.

Nekem azt mondta a védőnő, hogy olyan ez a babának, mintha a füstödet a babakocsiba fújnád bele, töményen.Sőt! Azt mondják a cigis anyatejnél jobb a tápszer.

Én is sokszor rágyújtottam volna, de ettem helyette inkább gyümölcsöt, vagy egy kis csokit, és máris büszke voltam magamra, és a babámra.

Inkább simogasd a pocidat, és élvezd, hogy babát várhatsz!!!

2015. febr. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!