Mi a véleményed arról, ha egy 5 hónapos terhes nő elszív napi 5-10 szál cigarettát? Milyen betegségek keletkezhetnek ebből?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 21:22
1/28 anonim válasza:
Dícséretes. Az unokatesóm felesége is így vetélt el.
2/28 anonim válasza:
Egyes emberek így csinálják az emelt családiért.
3/28 anonim válasza:
Nekem is unokatesóm így vetélt el az ikrekkel.
Utána meg bőgött, hogy ő úgy vigyázott, miért történt ez? Ja, napi fél doboz cigivel vigyázott rájuk...
4/28 anonim válasza:
Vetélés ebből nem lehet. Nem használ, de nem is árt annyira, ahogyan mondják.
5/28 anonim válasza:
Én mindkét terhességem alatt cigiztem napi 2-4 szálat.De sztem nem helyes,és én sem helyeslem,ha más ezt teszi.
6/28 anonim válasza:
Itt van egy elég jó összefoglaló:
[link] - vetélés, koraszülés, asztma, nagyobb esély a bölcsőhalálra, tüdőgyulladás, hörghurut, fejlődési rendellenességek: ajak- és szájpadhasadék....
7/28 anonim válasza:
4-es, Czeiner Endre akkor hallgasd meg.
8/28 anonim válasza:
Felelőtlenségnek tartom. Amúgy eddig akárhány terhes nővel beszéltem, mindegyik azt mondta, hogy rosszul van a cigarettafüsttől, még azok is, akik előtte dohányoztak.
9/28 anonim válasza:
Nem kell gyereket vállalni ha a legalapvetõbb dolgokra sem hajlandó az illetõ..pl.:a baba érdekében leszokni a cigirõl...
10/28 anonim válasza:
Ha a gyerek emiatt valamilyen rendellenességgel születne, elítélném az anyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!