Mi a véleményed arról, ha egy 5 hónapos terhes nő elszív napi 5-10 szál cigarettát? Milyen betegségek keletkezhetnek ebből?
Nap 4 szálat szívtam. Orvosom/védőnőm tudott róla. Egyik sem mondott semmit, csak hogy egyek előtte és ne vigyem túlzásba.
Annyira fel van fújva ez a téma.. Persze, ne dobozzal szívj, neg ha tudsz szokj le róla. De itt gyk-n soha senki nem cigizett, nem büdös a széklete, csillámpóni illatút fingik.
A kislányom makk egészséges, nagyon jó alvó kiegyensúlyozott kisbaba. Nem a napi 4 szál cigitől lesz baja...ennyire primitíven nem kell látni a dolgokat. Nem kell túlzásba vinni!!
Istenem..hiába teszed le a cigit terhességed alatt, ha előtte dohányos voltál...a szervezetedben/véredben ott a nikotin.
Bocsánat, de ha kíván napi 1-4 szálat, akkor ez van.
Soha nem gyújtottam rá utcán. Nem azért mert nem mertem fölvállalni, hanem azért mert amúgy sem szeretem ha látják.
Mint a pontszámomon is látszik, tojok a 0%-ra. Szóval jöhet:-)
Fáj az igazság,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!