Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményed arról, ha egy...

Mi a véleményed arról, ha egy 5 hónapos terhes nő elszív napi 5-10 szál cigarettát? Milyen betegségek keletkezhetnek ebből?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 21:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az apának is és az anyának is le kell mondania róla legalább a teherbeesés előtt fél évvel. Spermiumokat is károsítja...
2014. jan. 30. 21:54
 12/28 Ananke ***** válasza:
81%
Hát csak gratulálni tudok,hogy annyira nem képes a saját gyerekéért,hogy letegye a cigit.Az ilyen minek vállal gyereket,nem érdemli meg!
2014. jan. 30. 22:05
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
a lelkem mélyén méslységesen elítélem. dohányzom és egy szálat sem szívtam terhesség alatt, pedig végig kívántam. tudom, h minden körülmények között meg lehet állni, h rágyújts
2014. jan. 30. 22:08
 14/28 anonim ***** válasza:
44%
Azt, hogy az ő dolga mit miért tesz. Ha cigarettázik terhesen, az is az ő dolga, ha valami baja lesz a babának ő fog élete végéig lelkiismeret furdalást érezni. Nem ítélem el őket, mert ez nem én tisztem...
2014. jan. 30. 22:27
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
14. részben igazad van. én is liberális nézeteket vallok, de annak pont az a lényege, h azt csinálsz, amit akarsz, egészen addig, amíg ezzel nem ártasz másoknak. ha a baba beteg lesz, az nem csak az anya problémája, hanem a gyereké is. adott esetben egész életén át
2014. jan. 30. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a velemenyem hogy egy artatlan picibaba nikotin elvonasi tunetek miatt nyugosebb es sirosabb lesz es ebbe szornyu belegondolni is! Amugy hova tunt a kerdezo? Ez megint egy barom kerdes hogy mindenki kiakadjon es a kerdezo otthon rohog higy higy felhaboritott mindenkit!
2014. jan. 30. 23:07
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Milyen betegseg? Legrosszabb esetben elvetêlsz! Asztmas lehet a baba de csinàldcsak legaláb emelt csalàdit fogsz kapni a beteg gyerek miatt! Ez felelőtlenség! En is cigiztem de ahogy megtudtam h. Jön a baba azonnal letettem és igen hiányzik de van bennem annyi hogy nem bàntom a babàmat!
2014. jan. 30. 23:15
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Önzőség és felelőtlenség.
2014. jan. 30. 23:29
 19/28 anonim ***** válasza:
32%

Nap 4 szálat szívtam. Orvosom/védőnőm tudott róla. Egyik sem mondott semmit, csak hogy egyek előtte és ne vigyem túlzásba.

Annyira fel van fújva ez a téma.. Persze, ne dobozzal szívj, neg ha tudsz szokj le róla. De itt gyk-n soha senki nem cigizett, nem büdös a széklete, csillámpóni illatút fingik.

A kislányom makk egészséges, nagyon jó alvó kiegyensúlyozott kisbaba. Nem a napi 4 szál cigitől lesz baja...ennyire primitíven nem kell látni a dolgokat. Nem kell túlzásba vinni!!

Istenem..hiába teszed le a cigit terhességed alatt, ha előtte dohányos voltál...a szervezetedben/véredben ott a nikotin.

Bocsánat, de ha kíván napi 1-4 szálat, akkor ez van.

Soha nem gyújtottam rá utcán. Nem azért mert nem mertem fölvállalni, hanem azért mert amúgy sem szeretem ha látják.

Mint a pontszámomon is látszik, tojok a 0%-ra. Szóval jöhet:-)

Fáj az igazság,

2014. jan. 30. 23:57
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Elég bunkó a stílusod,biztos büszke is vagy magadra érte...
2014. jan. 31. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!