Mi a véleményed arról, ha egy 5 hónapos terhes nő elszív napi 5-10 szál cigarettát? Milyen betegségek keletkezhetnek ebből?
Elhiszem. De állandóan ez a legnyobb bűn terhesség alatt. Senkit nem érdekel, hogy anyuka ugyan úgy egészségtelen életmódot folytat, eszik tömi magát cukros mekis műkajákkal. Ugyanannyira káros ez, mint ha elszívnák cigit.
A stílusról meg annyit, hogy az ilyen emberek ezt érdemlik. Minden moccanat számukra fájdalmas, ha nem úgy élnek mint ők, karótnyelve.
Tok jo dolog,mergezd csak a gyereked.
Folyton ilyen kerdesekkel van tele a gyik,hogy valaki megerositsen titeket abban,hogy ettol nem lesz semmi baja a babadnak....
17 hetes terhes vagyok,eros dohanyos es a mai napig hianyzik a cigi,sajnos en nem azok koze tartozom,akik rosszul vannak tole,de amiota pozitivat teszteltem egy szalat se szivtam el,mert fontos a babam egeszsege.
Nem is ertem hogy vagy kepes igy a tukorbe nezni.
Minek vallalsz gyereket,ha egy ilyen kis aldozatot se vagy kepes meghozni?
Mindenki ezzel vedekezik,aki dohanyzik terhesseg alatt, meg,hogy az orvos azt mondta inkabb gyujtson ra,mint sem stresszeljen.
Amikor megszuletik majd a baba,akkor batran adjon egy szal cigit a szajaba,ugyanis elvonasi tunetei lesznek majd.
Egyebkent,legrosszabb esetben halott gyereke fog szuletni.
De elkepzelheto meg a koraszules,kis sulyu baba es rengeteg fejlodesi rendellenesseg (sziv es tudo foleg)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!