Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményed arról, ha egy...

Mi a véleményed arról, ha egy 5 hónapos terhes nő elszív napi 5-10 szál cigarettát? Milyen betegségek keletkezhetnek ebből?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 21:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
Még jó! Csak igazat írtam:)😘
2014. jan. 31. 00:03
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
azért ne ess túlzásokba van benne igazság,de ettől függetlenül még önzőség és felelőtlenség dohányozni terhesen,és tudod a stílus maga az ember
2014. jan. 31. 00:05
 23/28 anonim ***** válasza:
19%

Elhiszem. De állandóan ez a legnyobb bűn terhesség alatt. Senkit nem érdekel, hogy anyuka ugyan úgy egészségtelen életmódot folytat, eszik tömi magát cukros mekis műkajákkal. Ugyanannyira káros ez, mint ha elszívnák cigit.

A stílusról meg annyit, hogy az ilyen emberek ezt érdemlik. Minden moccanat számukra fájdalmas, ha nem úgy élnek mint ők, karótnyelve.

2014. jan. 31. 00:12
 24/28 anonim ***** válasza:
88%
Azért nehogymár karótnyeltnek tituláljuk azt, aki nem mérgezi a babáját a cigivel. Én is dohányos vagyok/voltam, ahogy megláttam a pozitív tesztet, letettem. Ugyanakkor valószínű, hogy a szoptatás után vissza fogok szokni, mert hiányzik, de a babának képtelen lennék ártani vele. Ennyit mindenki megtehet, egyszerűen nem igaz, hogy valaki annyira önző legyen, hogy még erre is képtelen! Mert ez önzőség, semmi más, hiszen az ilyen sz@rik a gyerek egészségére a saját szenvedélye miatt. Lehet lepontozni, de aki képtelen a gyereke érdekében letenni legalább átmenetileg a cigit, az igenis gyenge és önző ember! Lehet mondani, hogy fel van fújva, meg nem árt az annyira, de ezek csak önigazolást keresnek. Aztán ha véletlenül beleesnek abba a néhány százalékba, akiknél komolyabb gondot okoz, lehet sírni. Csak ezeket a gyerekeket sajnálom.
2014. jan. 31. 01:40
 25/28 anonim ***** válasza:
86%

Tok jo dolog,mergezd csak a gyereked.

Folyton ilyen kerdesekkel van tele a gyik,hogy valaki megerositsen titeket abban,hogy ettol nem lesz semmi baja a babadnak....

17 hetes terhes vagyok,eros dohanyos es a mai napig hianyzik a cigi,sajnos en nem azok koze tartozom,akik rosszul vannak tole,de amiota pozitivat teszteltem egy szalat se szivtam el,mert fontos a babam egeszsege.

Nem is ertem hogy vagy kepes igy a tukorbe nezni.

Minek vallalsz gyereket,ha egy ilyen kis aldozatot se vagy kepes meghozni?

2014. jan. 31. 15:49
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem tűnt el a kérdező! Itt vagyok, csak most jutottam újra géphez. A barátnőm csinálja ezt... Kocsma teraszán is rágyújt. Azt mondja jobban árt a babának, ha kívánja és nem cigizhet mert attól stresszes.
2014. jan. 31. 21:23
 27/28 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki ezzel vedekezik,aki dohanyzik terhesseg alatt, meg,hogy az orvos azt mondta inkabb gyujtson ra,mint sem stresszeljen.

Amikor megszuletik majd a baba,akkor batran adjon egy szal cigit a szajaba,ugyanis elvonasi tunetei lesznek majd.

Egyebkent,legrosszabb esetben halott gyereke fog szuletni.

De elkepzelheto meg a koraszules,kis sulyu baba es rengeteg fejlodesi rendellenesseg (sziv es tudo foleg)...

2014. jan. 31. 23:49
 28/28 anonim ***** válasza:
78%
"Azt mondja jobban árt a babának, ha kívánja és nem cigizhet mert attól stresszes." Azok a nők, akik terhesen dohányoznak, tudat alatt hatalmas bűntudatot éreznek, úgyhogy a cigizés miatt uolyan stresszes, mint amilyen a nem-cigizés miatt lenne, csak a stressz mellett még egy kis nikotinnal is ellátja a baba szervezetét. divatos indok (nem tudom, h orvos tényleg mondana-e ilyet), de nem igaz. nem véletlen, h a sok terhesen dohányzó nő itt kérdezget (itt pont nem ő a kérdező, de napi 3 ilyet olvasok kb). izgulnak, h mi lesz a babával, bántja őket a tulajdon lelkiismeretük. és az ez által okozott feszültség van olyan erős, mint a dohányzás-megvonás okozta stressz.
2014. febr. 1. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!