Nem ítéltek el? 6 hetes 5 napos terhes vagyok. Napi egy szál cigit elszívok, erős dohányos voltam előtte. Tudom nem kellene, félek is és a baba az első de sokszor nem érzem jól magam a cigi hiánya miatt.
Szia! Nyugi, nem fog elmenni a baba. Nagyon jó hogy leteszed a cigit, így kell. Én is dohányoztam, de amint pozitiv lett a teszt letettem. Ha kivántam a cigit, mindig a babára gondoltam.
Boldog babavárást!
Én nagyon utálom a cigiseket, de azért napi egy száltól nem lesz baja.
Azokat a kismamákat viszont igenis elítélem, akik bent fekszenek a kórházban, és nagy pocakkal járnak ki bagózni.
kár, hogy nem is próbálod összeszedni magad, hanem itt keresel igazolást.
18 évesen kezdtem el cigizni, n.pallmallt szívtam napi fél dobozzal, 35 évesen megfogant a fiam, és a pozitív teszt eredményre való tekintettel felhagytam a dohányzással.
nem hiányzik. nem volt elvonási tünetem, nem szenvedtem, nem híztam, nem lettem ideges.
én úgy döntöttem, nem mérgezem a gyerekemet (ez a felelősségválalás már jó próbatétel a későbbi még komolyabb felelősségvállaláshoz)
de úgy vagyok vele, ha majd nem szopizik, és rá akarok gyújtani, majd rágyújtok. az a magam mérgezése.
senkit nem tudok felmenteni saját tapasztalatom alapján.
szedd össze magad. kérlek. a gyermekedért.
szorítok :)
jó egészséget kívánok nektek :)
Ha már addig eljutottál akkor minek az az egy szál is?
Megnyugszol, hogy nem ment el utána vajon nem lesz kora szülőt, utána megszületik nem e lesz asztmás stb. Kell ez a plusz idegeskedés neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!