Nem ítéltek el? 6 hetes 5 napos terhes vagyok. Napi egy szál cigit elszívok, erős dohányos voltam előtte. Tudom nem kellene, félek is és a baba az első de sokszor nem érzem jól magam a cigi hiánya miatt.
szorítok neked :)
ja, a sírás és hangulatváltozás a hormonok miatt van, ezt jobb, ha tudod, az is kiborul ilyenkor, akinek nem kell leszoknia semmiről se :) szóval ezt azért tudatosítsd, mert különben a kiborulásra hivatkozva könnyen megtörsz elhatározásodban. szóval a cigi elhagyásának nincs fizikai, csakis szellemi nyoma, de nagyon könnyen el lehet terelni a gondolatot. azt mondod, nem, és kész.
tekints úgy a dohányzó énedre, mint egy másik emberre, egy egészségtelen emberre. mert te egészséges vagy. (ezt erősítsd, ezt a gondolatot. a másik ember, aki dohányzott, az nem te vagy) :)
kapaszkodó: majd ha már nem szopizik a baba, annyit cigizhetsz, amennyit akarsz, nem kell örökre felhagynod, csak most, egy ideig szünet van.
ügyes vagy :)
hajrá hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!