Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem ítéltek el? 6 hetes 5...

Nem ítéltek el? 6 hetes 5 napos terhes vagyok. Napi egy szál cigit elszívok, erős dohányos voltam előtte. Tudom nem kellene, félek is és a baba az első de sokszor nem érzem jól magam a cigi hiánya miatt.

Figyelt kérdés
Minden vitamint megkap, gyümölcsöt zöldséget ami kell neki, folsavat is szedek és matruelle vitamint.Bízom benne, hogy nem lesz gond, és azt az egyet is elhagyom. Ugye nem megy el ennyitől a baba?
2014. ápr. 6. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De, elítéllek. Sőt, egyenesen felháborító.
2014. ápr. 7. 01:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el! Én is dohányos vagyok,igaz már fele annyit sem szívok,mint régen. Amikor terhes lettem a fiammal,akkor valami kattant bennem és tudtam,hogy nem szabad cigiznem,de nehéz volt megállni. Napi 1 doboz cigit szívtam előtte,arany marbit. Fokozatosan sikerült leszoknom,7 hetesen már nem cigiztem abszolút,ekkor jött a hányinger és az is segített,mert egyáltalán nem gondoltam a cigire,csak enni akartam,de az sem ment. Nagyon rosszul voltam,talán ez volt a vízválasztó,mert attól kezdve még a szaga is zavart. Most 4 hetes vagyok a második babával,sajnos még napi 1-2 szál becsúszik,de megfogadtam magamnak,hogy 2 héten belül kizárom az életemből a cigit és soha többé vissza nem szokok rá. Aki nem dohányos,annak fogalma sincs róla,hogy mennyire nehéz letenni. Hiába tudod,hogy árt a babának és neked is,egyszerűen megnyugvást ad,ha rágyújtasz. Ilyenkor egy függőnek fontos,hogy támogassák és segítsék az úton,ami előtte van. Nem lesz piskóta letenni,de a gyerek egészsége mindennél fontosabb kell,hogy legyen,ezt tartsd szem előtt. Vegyél elektromos cigit,van nikotin mentes patron is hozzá,inkább ez szerintem,ha arról az egy szálról nem tudsz lemondani.
2014. ápr. 7. 13:16
 13/14 A kérdező kommentje:
sziasztok! ma még 2 slukkot szívtam el tudom, hogy nem szabad de sírógörcsöm lett annyira feszült vagyok miatta.igen egy dohányos pontosan tudja mennyire nehéz letenni a cigarettát.De ennyi volt az utolsó a picikém az első és legfontosabb az életemben.Le lehet önzőzni nyugodtan, de bízom benne , hogy ennyi nem ártott neki.köszönöm a válaszokat, aki babát vár annak boldog várandóságot!:)
2014. ápr. 7. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

szorítok neked :)

ja, a sírás és hangulatváltozás a hormonok miatt van, ezt jobb, ha tudod, az is kiborul ilyenkor, akinek nem kell leszoknia semmiről se :) szóval ezt azért tudatosítsd, mert különben a kiborulásra hivatkozva könnyen megtörsz elhatározásodban. szóval a cigi elhagyásának nincs fizikai, csakis szellemi nyoma, de nagyon könnyen el lehet terelni a gondolatot. azt mondod, nem, és kész.

tekints úgy a dohányzó énedre, mint egy másik emberre, egy egészségtelen emberre. mert te egészséges vagy. (ezt erősítsd, ezt a gondolatot. a másik ember, aki dohányzott, az nem te vagy) :)

kapaszkodó: majd ha már nem szopizik a baba, annyit cigizhetsz, amennyit akarsz, nem kell örökre felhagynod, csak most, egy ideig szünet van.

ügyes vagy :)

hajrá hajrá :)

2014. ápr. 9. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!