Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt angliai, esetleg...

Vannak itt angliai, esetleg Londonban élő kismamák? Jó lenne megosztani tapasztalatainkat és segíteni egymást tanácsokkal! Várom a jelentkezőket

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 14:47
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Örömmel tudatom, hogy 2010 márc.08-án megérkezett Szabados Izabell 3330grammal és 51 cm-el. Nagyon könnyű szülésem volt. Este 10kor volt egy két 30 percenkénti fájásom, aztán éjjel 2 órakkor jöttek az 5 percesek. Ekkor mentunk be a korházba és 5ra meglett Iza baba. Nagyon gyorsan tágultam, amit szerintem a homeopátiás szereknek köszönhetek. Nem kellett varni sem, nem repedtem semmit. Másnap ki is jottunk a kórházból. Az éjszakák nem mondom, hogy egyszerűek, de lehetne rosszabb is. Olyan háromszor kelek fel etetni. Ma várom a midwife-ot, remélem mindem rendben lesz.

Ti hogy vagytok??? Írjatok ha van időtök!

Puszika

2010. márc. 19. 11:16
 42/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lanyok. BK vagyok. Eloszor is kedves Kerdezo, nagyon gratulalok Neked kislanyod erkezesehez, nagyon jo egeszseget es minden szepet es jot kivanok!!! Vigyazzatok Magatokra. Tok jo, hogy ilyen konnyu szulesed volt. Elarulod, hogy milyen homeopatias szereket szedtel, amitol gyorsan tagultal? Jo lenne tudni rola. :)

Bocsi, hogy igy eltuntem, de nem nagyon volt erom mostanaban a gephez ulni, este munka utan mar mindig hulla faradt voltam. En csutortokon toltottem a 13. hetemet. Szerencsere a rosszulleteim mar elmultak, ami nagy konnyebbseget jelent, mert elegge megviselt. Pedig annyira azert nem volt szornyu (olvasvan azt, hogy egyesek mennyit hanynak), de ez is elegge megviselt.

Megvolt az elso meetingem a midwife-fal a 11. het korul. Ugy tunik, hogy nagyon rendes noci, bar a talalkan nem sok minden tortent, a sok papirmunkan kivul, amit meg kellett neki csinalnia. Azzal el is ment az egy ora. :( Es a kovetkezo meg majd csak majusban lesz. Ez eleg rossz.

Aztan megvolt az elso ultrahangom is a 12. heten, ahol megtudtuk vegre, hogy minden rendben van, megnyugodhatunk. Viszont azert egy sokk is ert bennunket, amikor a no kozolte, hogy ikreink lesznek. :) Erre aztan nem szamitottam, nagyon meglepett. Ugyan viccelodtunk vele az ultrahang elotti heten, mivel 3 honapos letemre eleg nagy a hasam, de egy percig nem gondoltam volna komolyan. Mar csak azert sem, mert sehol sincs iker a csaladban. Persze nagyon orulunk neki, de azert kicsit felek is tole, hogy is fogunk megbirkozni kettovel egyszerre, hiszen ahogy Ti is irjatok, meg eggyel is nehez az elejen. :) de nincs mas valasztasunk, igaz-e. :) Csak egyelore meg ugy erzem, hogy sotetben tapogatozok, hiszen ikerterhessegrol nem sokat tudok. De biztos vagyok benne, mire vege lesz, mar profi leszek benne. :)

Na, mara ennyi. Remelem, Ti is jol vagytok. Ujszulottekhez megegyszer gratula Nektek, elvezzetek minden percet. Mar en is alig varom. :)

Jo ejt.

2010. márc. 22. 22:04
 43/44 A kérdező kommentje:

Hűha BK, gratulálok kétszeresen is:) Hát sztem én is tartottam volna a helyedben, de etől függetlenül ez csodálatos dolog és biztos hogy megfogsz tudni birkózni az édes nehézségekkel:) Örülök, hogy elmultak a rosszulléteid, nekem csak 16 hetesen múltak el végleg. Ne aggódj, hogy csak májusban mész legközelebb, hidd el tudják mikor mit kell tenni és ne érezd azt hogy kevés a találka. Ez nem úgy megy mmint Magyarországon hála istennek!!! Igy sokkal jobb, majd megtapasztalod, nem kell minden héten kétszer a kórházba ülni teljes napokat.

ikerterhességnél több vizsgálat van a vége felé úgy tudom. a homeopátiás szereket egy honlapon találtam, most bemásolom ide, hogy mi alapján szedtem:

Lehet könnyíteni és rövidíteni a szülést homeopátiával. Zárt méhszáj esetén a 36.héttől javasolt szedni a Caulopőhyllum 5 ch-t, napi 1x5 szemet. Ez puhítja a méhszájat, de a szülést nem indítja be. Heti 1x10 szemet szedjen a Cimicifuga 15 ch-ból a szülésig.

A szülés alatt, minden fájásnál vegyen be a Caulophyllum 5 ch-ból, s 3-4 ujjnyi tágulásnál a Cimicifuga 15 ch-ból 1x10 szemet. Szülés után az arnica 30 ch-ból szedjen napi 2x5 szemet, mely gyorsítja a sebgyógyulást és a regenerálódást.

ez alapján szedtem én is és nekem nagyon segített.

minden jót

puszika

2010. márc. 23. 17:34
 44/44 Nikcsi ***** válasza:

Hello!

Nikcsi vagyok, BK szivbol gratulalunk mi is!!!! Huhaaa ez aztan nagy dolog, gondolom meg mindig le vagytok dobbenve. :)

A Kedves Kerdezonek is gratu meg1x, hogy telnek napjaitok?

Nalunk teljes kaosz van. :)

Ugye nagyobbik fiam Levi most 17 honapos, a pici hetfon lesz 6 hetes. Ha mindketto sir azt se tudom melyikhez fussak elobb, egyik kezem itt a masik mar amott. Parom ugye dolgozik este 9-ig igy a furdetes is izgalmas, de mar kidolgoztam a napirendet ugy ahogy mukodik is. Igyekszem veluk legalabb 2 naponta kijarni ami eleg maceras mert a 2.-on lakunk, lift nyuku. Cipelhetem le a nagyon jo, praktikus Phil&Teds babakocsimat ami bazi nehez, aztan egy korrel a ket gyereket. Ennel jobb torna nem is kell. :)

Picivel minden oke, mult heten mar 4,5 kg volt egyelore meg szopizik, bar fogytan a tejem sajnos. :( Mindenesetre dolgozom az ugyon. Nagyon szepen eszik altalaban 3-4 orankent. Ujra megtanultam alvas nelkul elni, nagyobbik gyermekem paranormalis kepessegekkel rendelkezik mikor megetetem ejjel a picit es mire visszaaludnek o akkor ebred eppen valamiert. :) Viszont napkozben a deli nagy alvasukat valamennyire osszehangoltam igy magamra is jut ido. Nem konnyu, de en akartam igy, elvezem ezeket a dolgos hetkoznapokat. Nem mondom hogy nem akadok ki mikor egyszerre cirkuszolnak, de amikor beke van mar nem is emlekszem az egeszre. :)

2010. márc. 26. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!