Degarago kérdése:
Egy Kviddics csapatot akarok összeállítani jelentkezőket várok! Egy fogó, Két terelő, Három Hajtó, Egy Őrző. Ki vállalja?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan jelentkezőket várok akik gyorsan repülnek seprűn!2011. szept. 11. 01:22
1/11 anonim válasza:
Én vállalom az összes posztot...ilyen sorrendben!!! :D
2/11 anonim válasza:
Akkor beküldöm anyámat. Seprűnyélen repülésbe évtizedes gyakorlata van ^^
3/11 anonim válasza:
A gyorsaság már a regényben is a seprű márkájától függött...
5/11 anonim válasza:
Szeretnék fogó lenni mindig is az akartam lenni! Gyors vagyok mint a villám 14/L ugye... lányok is jelentkezhetnek?
6/11 anonim válasza:
Én jelentkezem az egyik terelői posztra. Az kellőképp agresszív.
7/11 anonim válasza:
Én, én hajtó szeretnék lenni, gyors vagyok, mint a villám:DDD Ha nem gond, h csaj vagyok::)
8/11 A kérdező kommentje:
Mindenki egy posztot tölthet be,és nem gond ha lány vagy!Csak összehozunk egy jó kis csapatot!A seprűket majd én beszerzem,ne idegeskedjetek!
2011. szept. 11. 21:38
9/11 anonim válasza:
Nekem olyan seprű kell aminek egy láncfűrész az eleje, így ha valaki belém jön azt kibelezem.
Csak mert szeretem az automata bosszú cuccosokat.
10/11 anonim válasza:
Kovács Martin, és én, Kukoly Márk szívesen mennénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!