Dohányos anyukák! Ki mennyit szív el naponta? Mennyire féltitek a babátokat?
az előzőt a 21:19-nek írtam!
18:15-ös 32 hetes kismami
21:48as!
Bocsi én nem azt írtam, h szívják,mert az tök jó,hanem pld-at írtam...és abból az jött le,ha lerakja,és szorong többet árt,mind napi 1-2 szál...
Szia! én az első terhességem alatt napi fél dobozzal szívtam, a fiam a41. hétre született 3550g és 53 cm-vel, a terhesség alatt 10kg-ot híztam átlagos testalkatú vagyok. Azóta 20 hónapos és egyszer volt beteg 1 hétig 16 hónaposan. most ez a második terhességem, most se tudtam letenni, most járok a 37. hétben és jele sincs, hogy ki akarna még bújni.
Igaz nem vagyok büszke magamra, de gyenge vagyok. ettől függetlenül mindent megadok neki az életben.
"És mit gondolsz, akinél letette az anyuka a cigit, nem lehet, hogy a problémáknak mégis köze volt a dohányzáshoz? Ugyanis idő, amíg a nikotin és a hamualkotók kiürülnek a szervezetből.
Ha a lepontozásra, meg a támadásra vágysz, miért nem játszol valami agyament lövöldözős játékot ahelyett, hogy ilyen butaságokat írsz?"
AKKOR MOST MÉGSEM JÓ HA LETESZI A DOHÁNYOS ANYUKA A CIGIT?!EZEK SZERINT AKI DOHÁNYZOTT TÖK MINDEGY?!
NEM VAGYOK RÁ BÜSZKE,DE 2 GYEREKET HORDTAM KI,DOHÁNYOZTAM ÉS MAKK EGÉSZSÉGESEK 40.HÉTRE JÖTTEK TÖBB MINT 3,5KILÓVAL!AZÓTA IS JÓ EVŐK,SŐT SOHA NEM VOLTAK BETEGEK,MÉG FOGZÁSKOR SEM,PEDIG MÁR AZ EGYIK 3,5 ÉVES,A MÁSIK 2,5!
NOS AKKOR HOGY IS VAN??
NEM AZÉRT ÍRTAM NAGY BETŰVEL,MERT "KIABÁLOK" HANEM MERT IDÉZETET MÁSOLTAM KI,EGY KORÁBBI HÓZZÁSZÓLÁSBÓL!
Én is olvastam a kommentet, és nekem világos, hogy mire gondolt: Nem ,nem tökmindegy, mert ha anyuka leteszi a cigit, legalább a káros anyagok mennyisége nem növekszik tovább. Már lassan elképedve olvasom itt, hogy miket írtok. Személy szerint én is annak a híve vagyok, hogy segíteni kell a dohányosokat leszokni, és nem "kukába" velük, de akkor sem értem, hogy ha valaki, - mint a kérdező is!!! - le szeretne szokni, akkor miért támogatjátok a dohányzásban, ahelyett, hogy a leszokást segítenétek? Ha ti sem vagytok büszkék magatokra, akkor miért nem lebeszélitek? Örülök, hogy egészséges babáitok születtek, hála istennek, de azért el kell fogadni, hogy igenis vannak olyan babák akik a cigi miatt betegek. Lehet, hogy kevés, de egy ilyen baba is több, mint amennyinek lennie kellene!
Azzal is tisztában vagyok, hogy ez mindenki saját döntése, magánügye, így nem is kívánok beleszólni, de kicsit átestünk a ló túloldalára, most már egymást támogatjátok a dohányzásban. Szívetek joga, igaz, úgyhogy én nem is írok ide többet. Jószándék, és hasonlók sz@rt se ér, ha a kisördögöt biztatjátok.
Szerintem akár bagózott valaki terhesen akár nem, akkor tisztességes, ha biztatja a másikat, hogy ő igenis be bírja fejezni! Azért mert valaki gyenge, nem ítélem el, de azért, hogy egy másikat biztat gyengeségre, mert akkor az övé nem is olyan vészes, azt igen.
Kérdező, kitartás, tudom, te le szeretnéd tenni, biztosan így is egészséges lesz a babád, de ha egy % esélye is van bármilyen betegségre, akkor ne kockáztass! Ügyes leszel, én bízom benned! Gyorsan lecsökkented, és utána már nem lesz nehéz elhagyni.
Mindenkinek jó babavárást, jó babázást és egészséges kismanókat kívánok!
http://www.youtube.com/watch?v=fG8eQBSp9Ao&feature=related
Ezt megnézed és rájössz,hogy nem éri meg dohányozni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!