Dohányos anyukák! Ki mennyit szív el naponta? Mennyire féltitek a babátokat?
Uhhhh...készülj fel,hogy le fogják a hajad ordítani,szóval fel ne húzd magad ^^
Én az 5. hétig de nem sokat és csak mert nem vártunk babát...:)
Aztán letettem ^^
A dokik azt mondják,hogy aki nagyon erős dohányos az is inkább szívjon egyet naponta,mert az elvonási tünetek rosszabbatt tesznek mint 1 szál.
Lehet kár volt írnom mert én is le leszek pontozva.D
Egy.két szálat én is elszívtam, de nem mindennap.
Én a dokinak is megmondtam, a terheskönyvemben is benne volt.
Hálistennek semmi gond, 3.30kg-al született, túl is hordtam.
De mindenkinek azt javaslom, h tegye le. Azt a lelkiismeret furdalást senkinek nem kívánom, éjjeleket bőgtem végig miatta. Utána egy hétig nem gyújtottam rá, aztán megint elszívtam egyet. Borzasztó volt, és a kicsinek is, ha belegondolok, h akkor fuldoklott.
Egész életemben törleszthetek neki...
Én 5 hetesen hagytam abba, nagyon durván cigiztem pedig.
1 doboz simán elment egy nap.Aztán megtudtam, hogy babát várok, 2 nap alatt elszivtam még 3 szálat, azota semmit!
6,5 éve cigiztem akkor.Meg lehet állni, csak akarni kell hidd el.Nagyon rossz lelkiismeretfurdalással élni, foleg, ha lesz vmi baja a picidnek.Én nem vállaltam inkább szenvedtem, csak az első 3 nap volt rossz.Próbáld meg!
Sok sikert hozzá!
36 h km
Ugye utolsó? Nem nehéz megállni ^^
Amúgy csak még úgy megjegyezném,hogy ha megszületik a baba,nehogy szoptatni merjétek mert ott már semmi sme szűri a nikotint sem a többi kátrányos anyagot.Ha nem bírjátok letenni, akkor tudjátok mi kell...
mondom már el is kezdték a lepontozást ^^ de ez nekem szól,mert tudják,hogy én vagyok:)
Én szorítok neked amúgy,sikerülni fog ne félj ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!