Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan állithatnám le a...

Hogyan állithatnám le a családot, ki hogy kezelte ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, apósomhoz minden héten kétszer bemegyünk. Borzasztó sokat cigizik, a falakból is árad a bagószag. Edfig sem bírtam de most átmentem a másik szobába, mire jajj csak neeeeem???? Mondom nem, szimplán rohadt büdös... Majd ebéd után megjegyezte, hogy híztam-e, mert kikerekedett az arcom. Erre már ideges lettem és kibuktam, férjem meg nem érti miért. Tudom hogy rosszul reagáltam le, de amúgy sem tudok rezzenéstelen arccal füllenteni, most meg főleg elborult az agyam. Nem értem miért kérdezősködik meg turkál bennem, miért nem lehet megvárni amig elmondjuk, miért faggatózik? legszívesebben a 12. hétig nem is mennéj hozzá, amit persze nem lehet mert minden héen megyünk ebédelni hozzá. Már eleve félek mert most kezdődik a rosszullétes időszakom, minden héten mégse lehet gyomorrontásom... Hogy kezeltétek az ilyet? Félek hogy idő előtt kiszedi belőlünk, nem értem miért nem lehet ezt tapintatosan kezelni?
2014. dec. 14. 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*te szeretnéd?
2014. dec. 14. 15:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Megértem ezt is, de amúgy apósomnak már van 2 unokája, az ên anyukámnak az első lesz, ő mégsem ilyen tapintatlan. Úgyis megtudják de addig is nagyon jó hogy csak ketten tudjuk, végül is nem a szülőknek szülök unokát... Ő pedig adfig nem nyugszik amig ki nem húzza belőlem, ên meg ezzel nem tudok mit kezdeni. Karácsonykor átmegyünk, utána pedig majd csak ha már el is mondjuk, elegem van hogy belemászik a legbelsőbb ügyeinkbe is, ebből nem engedek. Utána úgyis mindent jobbqn fog tudni, de addig is megkímélem magam ettől akkor is ha később fog örülni az unokának.
2014. dec. 14. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Látom mindenki csak azon lovagol h miért nem mondja el. Mi sem mondtuk el rögtön, 11 hetes vagyok és még nem tudják, nem hiszem h ez tragédia lenne. Kérdésre miért nem válaszoltatok?

Amúgy meg kérdezőnem mennék hetente 2x. Miért kell ennyiszer menni ha nem jó?? Passzív dohányzás se jó a babának. Mondjuk én még így oda se vinném a gyerekem ha falból is az árad.

2014. dec. 14. 15:51
 14/20 A kérdező kommentje:
A férjem miatt megyünk ennyit. Miattam nem mennénk, de nem akarok vitát igy megyek. Azt azért csak nem mondhatom majd hogy nem visszük majd át a babát mert büdös van, remélem eszébe jut magától, bár a másik két unoka miatt sem zavarja. Az mondjuk még messze van, de január közepéig megpróbálom kihúzni hogy nem megyek. Csak.a férjem nem érti miért veszem fel de egyszerűen robbanok erre, apósom amúgy is nehéz eset de most nem is tudok jó képet vágni a kérdéseire....
2014. dec. 14. 16:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ti hogy tartottátok amúgy idáig titokban? Ritkán találkoztok a családdal vagy csak szimplán tapintatosak a rokonok? :)
2014. dec. 14. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Párod megérthetné h a babának a sok cigifüst nem tesz jót amit te az ott töltött ebédek alatt beszívsz. A gyereke egészsége érdekében kibírhatná h hetente-2 hetente megy. De hát ezt ti tudjátok.
2014. dec. 14. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Anyuékkal ritkán találkozunk, anyósék közel laknak jó párszor van h utcán összefutunk, de mivel nem vagyok rosszul, nem voltak káros szokásaim amiről le kellett mondanom, és nem vagyok nagyon vékony így nem is látszik. Úgyh aki nem tudja meg se mondaná h terhes vagyok. 2. unoka lesz úgyh lehet nem is lenne nagy szám számukra, de majd karácsonykor elmondjuk. Van egy cigis ismerősünk, ő is házba cigizik, oda meg nem megyek, inkább neten beszélünk.
2014. dec. 14. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Maximálisan megértelek,ezt tiszteletbe kellene tartania mindenkinek.Nyáron terhes lettem,apósnak szülinapja volt a teszt után két nappal,párom kitalálta hogy mondjuk el neki,hagy örüljön.Hááát,arcára fagyott a mosoly,egy szikra örömet nem láttam a szemében...Persze szétkürtölte mindenkinek. 9 hetesen elhalt a magzat,azóta is magyarázkodnom kell vadidegen(!) embereknek,hogy miért nem nő a pocakom.

Most megint terhes vagyok,már 8 hetes,de Isten bizony senkinek nem mondjuk el,csak ha már látszik, vagy a 12. hét után.Ezt még egyszer nincs csinálnám végig!

2014. dec. 15. 06:31
 19/20 anonim ***** válasza:
*nem
2014. dec. 15. 06:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen mennyi tapintatlan ember van, nekem eszembe se jutna igy rákérdezni hogy hol a pocakod??!! Vagy valakinél hogy csak nem vagy terhes. Már látom hogy nem fogok tudni jó képet vágni sem ehhez sem majd az okoskodáshoz. Ti kiosztottátok ezeket az embereket vagy huszadszorra is elmesélték mi történt?
2014. dec. 15. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!