Hogyan állíthatnám le azokat a "beszólásokat", amik a pocim méretére irányulnak? Nagyon kellemetlenül érzem miatta magam, és nem érzem magam egy kicsit sem szépnek, már a szexhez sincs kedvem.
Ne foglalkozz velük.Légy büszke arra hogy babát vársz.Neked genetikailag nagyobb poci adódott.Ezzel nem tudsz mit tenni.Hidd el a másik véglet sem jó ami én voltam.A 7. hónapig nem látszott rajtam egyértelműen, hogy terhes vagyok.Sokan (nem közeli rokonok) néha sajnálkozva néztek rám, hogy biztos elveszítette a babát.
Beszélj a pároddal keressetek egy jó fényképészt és csináltassatok közös képeket.Hidd el jót fog tenni :D
Ooo nem kell foglalkozni velük.....nyugi!Èn ma a piacon jártam ès szülni küldtek,mondván akkora hasam van hogy döbbenet.Minden nap(de szò szerint minden nap)azt hallgatom hogy uuuu mekkora pocid van,meg hogy fordulj meg a segged mekkorát hízott,ja ès hogy nem kettő van benne?Èn meg csak kiröhögöm őket!!!Nem hinnèm hogy akkora hatalmas vagy a 60kilòddal,tuti csini vagy!!!!!!!!!
Az èn pocim most 107cm ès 30h. vagyok! Mekkora a tied?!
Biztos szép a pocakod :) csak irigykednek és ennyi. Látják h nem szedtél fel sokat és biztos csini kismama is vagy ezért ebbe próbálnak belekötni. :) Nevesd ki őket. :)
Mond meg nyugodtan és ha nagy? Csak nem irigyek vagytok? :D ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!