Ti nem éreztétek magatok kellemetlenül az orvosnál, amikor szívhangfigyelőnél hallani lehetett, ahogy dolgoznak a belek?
Figyelt kérdés
Én első alkalommal meglepődtem, hogy egyáltalán van ilyen készülék. A doki mondta, hogy mikor halljuk a baba szívverését, meg mondta, hogy a zaj egy része az emésztésem. Akkor nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, olyan jó volt hallani a baba szívhangját. Aztán következő alkalommal nagyon elbújt, és negyed óráig üldözte a doki, és közben nem egyszer lehetett hallani, hogy bizony puki készül a hasamban. Olyan kényelmetlenül éreztem magam. Veletek volt már ilyen? (Eléggé aktív vagyok ilyen ügyben, gyakran kell sajnos szellentenem is, de nem gondoltam, hogy valaha így fogom ezt visszahallani.)2013. ápr. 28. 19:22
1/4 anonim válasza:
Nem volt kellemetlen a számomra :)
2/4 anonim válasza:
Működik az emésztésed. Ez van. Talán a doki is szokott pukizni :)
3/4 anonim válasza:
Ne hülyéskedj az természetes, ez olyan mintha szégyelnéd, hogy dobog a szíved.
4/4 anonim válasza:
:) De cuki!!! Aranyos gondolatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!