Én ma léptem a 33 hétbe,de néha tud fájdalmat okozni a lábával a bordáimat vagy épp a gyomromat telibe találja.Szerintem nem csak mi vagyunk így ezzel,de ki kell bírni,már lassan itt a vége :) Szép könnyű szülést!!
2013. ápr. 12. 15:18
2/10 anonim válasza:
Igen,fájt.Akkorát nyilalt lent ,hogy a fejemet vertem a falba,mert hirtelen éreztem meg a fájdalmat és ugrottam egyet.A bordarugás se volt jó és az állandó fészkelődés sem este,ahogy lefeküdtem volna aludni.Mikor megszületett,mondta a doki,hogy rövid a köldökzsinór és kicsi a lepény a baba méretéhez képest.3400/56al született.Most 6hós múlt 8420/70volt 1hete
2013. ápr. 12. 15:20
3/10 anonim válasza:
Én most vagyok 33+6. Nekem szerencsére már nem fáj (vagy most még nem), mert inkább csak kinyomja magát és nem csinál olyan számomra fájdalmas mozgásokat, mint amilyeneket a 28. és 31. hét között csinált. Borzasztó volt, pedig sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt fogom mondani, hogy fáj. A bordáimat előszeretettel rugdosta és olyan erősen kapart, hogy a hajamat tudtam volna tépni.
2013. ápr. 12. 15:29
4/10 anonim válasza:
Igen, eszméletlen fájdalmas tud lenni.
36hkm.
2013. ápr. 12. 16:11
5/10 anonim válasza:
Nekem is szokott,olyan mozdulatokat tenni,hogy a falat kaparom,sőt annyira fészkelődik,ha épp fekszem h. fel kell álljak h. jó legyen.36+5hkm
2013. ápr. 12. 16:14
6/10 A kérdező kommentje:
Már azt hittem, hogy az én babámmal van valami probléma... De úgy látom, nem vagyok egyedül :-)
Boldog babavárást Nektek!
2013. ápr. 12. 16:25
7/10 anonim válasza:
Hát nagyon nem vagy vele egyedül kedves kérdező..nekem is nagyon tud fájni a mozgása,és most már szinte folyamatosan csak úgy mozog,hogy fáj..ha fekszem akkor folyamatosan nyomja a hólyagomat,meg a medencémnél motoszkál,ha felállok,akkor pedig a medencém fáj,ha ülök akkor pedig feszíti szét a hüvelyem meg a végbelem,meg a lábait folyamatosan a bordáimba akasztja :/ Nagyon kellemetlen fájdalmak!!Néha pont megtalál egy ideget is,olyankor olyat ugrok..de ez a hüvely meg végbél szétfeszülés a legkellemetlenebb!!
De már csak kibújik 1-2 héten belül és végre vége lesz..és akkor mindezekhez csatlakozik z erős combtőfájdalom is,meg a hüvelybe és végbélbe nyilalló fájdalom is,meg a derék fájdalom is,meg a minden napos görcsök és keményedések is :/ Már most nagyon nehéz!!
36+3 hkm
2013. ápr. 12. 16:52
8/10 anonim válasza:
kb a 36. hét óta fáj ahogy mozog,ha belendül.38 hetes vagyok,kb 3 kiló a baba és nagyon fáj sokszor,ahogy mozog,főleg este,mert akkor pörög fel nagyon és akkor minimum 2 órán keresztül sziszegek,meg jajgatok.
2013. ápr. 12. 19:00
9/10 anonim válasza:
Kedves 8-as..neked még csak most 3 kilós a babád?? :O
Nekem szerdán becsülték 3200g-ra.
7-es voltam.
2013. ápr. 12. 19:28
10/10 anonim válasza:
Csak? Hát nem minden baba egyforma,azért 3kg is 3kg...Amúgy is csak becsült súly ez!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!