Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén ki hogy bírja ahogy...

Őszintén ki hogy bírja ahogy a babája fogzik?

Figyelt kérdés

4és fél hónapos, 2 hónapos kora óta jön a foga.

Nyálzik, rág és szenved.Vele én is.

Nem alszunk, nem eszünk rendesen(ez utóbbi nekem még jól jön),de mostanra TOTÁL kivagyok.Tudom, lesz majd még ezer más baja, de már vele együtt sírok, teljesen kifáradtam....

Kap algofelx baby-t, homeopátiás kúpot, zseléket persze ahogy az előírás engedi,de azért állandóan nem lehet lezsibbasztani egy gyereket...

Ti hogy élitek meg?Én vagyok csak ilyen gyenge?!

2012. márc. 5. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet.. Teljesen ki vagyok. Nem tudom, hogy meddig lehet ezt még bírni, nemcsak hogy én, hanem a kislányom is..
2012. márc. 5. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak az első kettő azért volt nehéz, mert nem volt 6 hós, mikor kijöttek, előtte 2 hónapig tartott a szenvedés az evéssel, éjszakai felsírások, na de akkor a nappalok is kemények voltak, mert annyira még nem tudta lekötni magát. Én is nehezen bírtam, pláne, hogy 4 hónaposan múlt el a hasfájás, és pár nappal később kezdődött a fogzás miatti sírás. Azt hittem, ennél rosszabb nem lehet.

Aztán szünet jött, majd 8 hónaposan a felső 4 egyszerre jött, 1 héten jöttek ki. Az sokkal durvább volt, bár apa 7-re szokott hazaérni, én 3-kor már hívtam, mikor indul, jöjjön korábban. Nagyon sokat ringattam olyankor. Szerencsémre nem szokott rá.

Most 1 éves, és 11 napja megint őrület van. Vannak nehezebb és könnyebb napok. A nappalok sokkal egyszerűbbek, le lehet kötni, ha más nincs, lemegyünk, most tanul járni, a ház előtt sétálgatunk. Szerintem megint több jön egyszerre, a kisörlőnél is be van dagadva, de az alsó szélső metszőknél is.

Szóval később, a többinél bár szerintem ugyanolyan fájdalmas lehet neki, könnyebb már nappal. Éjszakára meg marad a dentinox, vész esetén fájdalomcsillapító.

Hogy én hogy bírom, hát ma is nehezebb nap van... de mindig arra gondolok, ki fog bújni egyszer. Már nem stresszelek az evésen, ha nem eszik, ez van.

Ha tudod, apára is rábízhatod valamikor 1-2 órára, amíg te ledőlsz, megnézel egy jó kis filmet. Én volt, hogy este, mikor elaludt, apa itthon volt, lementem biciklizni.

2012. márc. 5. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor nekünk eddig szerencsénk volt. Ikreimnél észre sem lehet venni a fogzást. Egyiknek kettő, a másiknak három foga van. Remélem ez így is marad.
2012. márc. 5. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:

A legnagyobb baj az hogy ugye egyikünk sem tudja kipihenni magát.Apa 6-19 melózik,pont fürdetésre ér haza, aztán kaja és alvás, tehát úgymond egész nap egyedül vagyok a picivel.Arra pedig nem kérhetem 12 óra meló után hogy ha majd éjjel felkel akkor te menjél...

19- változó ugye mikor kel és addig "élem az életem" ill teszem rendbe a lakást nagyjából.De jobban fáj az hogy neki fáj....

2012. márc. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!