Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mellplasztikát vállalt valaki...

Mellplasztikát vállalt valaki 1 év körüli babája mellett?

Figyelt kérdés

Nekem pár nap múlva lesz a műtétem. Kíváncsi lennék ki hogy oldotta meg a műtét utáni időszakot kisbaba mellett.

Gondolok arra hogy nem fogom tudni felvenni. Etetni, nyilván lesz segítségem, de mégis hátha van valakinek valami jó saját tapasztalata.

2012. márc. 3. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még várnod kellett volna a műtéttel, nekem szülés előtt volt jó pár évvel, nem vagyok egy nyafka típus de pokoli két hét volt a műtét utáni időszak. Annyira sem bírtam felemelni a kezem, hogy a villanyt felkapcsoljam, az állammal kapcsoltam, wc lehúzás felejtős, azt is más csinálta helyettem:( Szóval kemény dió volt, az 1 éves babádnak tuti nem fogod tudni még a zokniját sem felhúzni!

Masszív segítségre lesz szükséged 1 de inkább 2 hétig.

Nekem is most 1 éves a kislányom, én most várandós vagyok a másodikkal, mellemet kicsit megviselte a szülés szoptatás, na meg még egy szülés-szoptatás előtt állok, de tuti várok 3-4 évet mire újra kés alá fekszem!

Nekem mellnagyobbításom volt, nem tudom Neked milyen jellegű lesz a műtéted.

2012. márc. 3. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Uh. Mellnagyobbításom lesz. Két barátnőmnek is nem régen volt és annyira pozitívan beszéltek a dologról, szinte semmi fájdalmuk nem volt. Pár nap után autót vezettek, mentek vissza dolgozni, stb. Ebből kiindulva gondoltam akkor nekem sem lehet baj. Segítségem lesz az első két hétre teljesen. Utána meglátjuk.

Köszi hogy írtál.

2012. márc. 3. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szülés előtt több évvel volt, szintén mellnagyobbítás. Nekem magas a fájdalomküszöböm, de én is 1 hétig betegállományban voltam itthon (utána már mentem dolgozni), és nem sok mindent tudtam csinálni. Pl. ágyból felkelés nagyon fájdalmas volt. Még ha jól bírod is a fájdalmat, a varratszedésig akkor is nagyon vigyázni kell rá és kímélni, nehogy felszakadjon.

Én legalább addig várnék, amíg a kisgyerek tud önállóan és stabilan járni, enni. Nekem is 1 éves múlt a kisfiam és naponta legalább 20x fel kell emelnem, ha nem többször.

2012. márc. 3. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

5 éve nagyobbítottam meg a mellem, akkor még nem volt gyerekem. Ahogy az előttem válaszolónak, nekem is nagy a fájdalomküszöböm, de nekem az akkor jobban fájt, mint 14 hónapja a szülés...1 hétig pihentem otthon, de felkelni az ágyból pl több hétig nem tudtam egyedül...

Egyébként 3 nap múlva újra műtenek, kicserélik az implantomat, hát, egyáltalán nem várom :)

A párom szerencsére itthon lesz, a kisfiam pedig napközben bölcsiben, de ettől függetlenül sok segítség szükséges az első 1-2 hétben biztosan.

2012. márc. 4. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az időponton már nem változtatok. De majd meglátjuk. A varratszedésig lesz segítségem. Utána pedig majd meglátom hogy bírom Magam.
2012. márc. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!