Anyukák! Ki, milyen kikapcsolódást vállal be baba mellett?
Hetente 1x délelőtt járok jógázni.
A szülés után 5 héttel kezdtem újra. Ilyenkor vagy a férjem vagy anyukám vigyáz rá, kisebb korban ilyenkor aludt, most már játszik is. Pont jól jön ki időben, mert ebédre mindig hazaérek.
Apával maradt itthon egy hónapja,amíg én bulizni mentem (kb 10 év után először).
14 hós a lányom, régóta átalussza az éjszakát és én már negyed 3-kor itthon voltam.Az más kérdés, hogy másnap olyan voltam mint a mosogató rongy, de a délutáni alvását én is hasznosítottam :)
6-7 hónapos lehetett, amikor már ki volt váltva az uzsonna, és a nagyszüleire hagytam, amíg beültem egy kávéra a barátnőimmel. A férjemmel is ilyen tájban kezdtünk újra közös programokat szervezni kettesben. 15 hónaposan hagytam először egész éjszakára a férjemre (előtte nem sokkal fejeztük be a szoptatást), és lementem a barátnőimmel két napra a Balatonra, nagyon jó volt, kellett. Főleg, hogy alig egy hónap múlva kiderült, hogy újra gyereket várok. :)
Áprilisban lesz két éves, eddig egyszer hagytuk otthon egy éjszakára, mert vidékre mentünk esküvőre, most hétvégén pedig kettőre, hogy még egy utolsó kettesben töltött hétvégénk legyen, ugyanis bő egy hónap múlva megérkezik a tesó.
Utolsó vagyok.
Most olvasom a többieket, persze, fodrászhoz én is mentem, sőt néha az is kikapcsolódás volt, hogy egyedül mehetek le a Sparba, ez már pár hetes korában előfordult. Addig az apukája volt vele, de én itt konkrétan szórakozást értettem. .)
Első babámnál 6 hónapos volt amikor először elmentem 1 órára úszni. Aztán olyan 8 hósan elkezdett nagyon sírni utánam, így felhagytam vele. 13 hónapos volt amikor egy napra és egy éjjelre egyedül hagytam apjával őket, mert találkoztam a barátnőimmel.
A másodikat ( most 2 éves) is olyan 1 évesen bíztam először barátnőmre hivatalos dolgokat kellett intézzek és könnyebb volt nélküle. Illetve mikor a nagyobb 3.5 volt a kicsi meg 1.5 egyszer egy délután elmentünk strandra apával kettesben.
Most a harmadik kicsi 5 hónapos, heti 3 szor futok 1 órát addig apa vigyáz rájuk, illetve 1 szer voltunk moziban addig a nagyobbak oviban a picire meg barátnőm vigyázott 2 órát. nem mondom hogy ez így jó, de nem bízok igazán senkiben így nem merem sok időre vagy gyakran másra hagyni míg kicsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!